ΓΕΥΣΗ

«Η Χαρουπιά»: Ο Γιάννης Μπαξεβάνης επαναπροσδιορίζει το τυλιχτό στο Χαϊδάρι

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης μάς παρουσιάζει τη Χαρουπιά, τη νέα άφιξη στο Χαϊδάρι που φέρνει στον χώρο μας πίτες με μυρωδιές από τα ταξίδια του. Φρέσκα ελληνικά κρέατα, λαχανικά και άλλα διαλεκτά υλικά τυλίγονται μέσα σε χειροποίητη πίτα χαρουπιού ψημένη στο σάτζι, δημιουργώντας ένα τυλιχτό διαφορετικό από τα άλλα.

Η Χαρουπιά του Γιάννη Μπαξεβάνη έρχεται στο Χαϊδάρι για να αναδείξει το Χαρούπι ως βασικό συστατικό, ένα super food με μοναδική γεύση και θρεπτική αξία.

Ο γνωστός σεφ χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια το χαρούπι σε πίτες και ψωμί στα μεγάλα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζεται και ήρθε η στιγμή να μας συστήσει την χαρουποσουβλακόπιτα, με την οποία τυλίγει κλασικές, διαχρονικές γεύσεις που αγάπησε από παιδί, αλλά και πρωτόγνωρες για εμάς γεύσεις που γνώρισε στα ταξίδια του. Φρέσκα ελληνικά κρέατα, λαχανικά και άλλα διαλεκτά υλικά, ετοιμάζονται σε ιδιαίτερες συνταγές με την υπογραφή του.

Όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν και την ιδιαίτερη αγάπη που έχω για το χαρούπι. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου υλικά το οποίο ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι των εστιατορικών μου καρτών από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνωριστήκαμε. Επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα και γιατί όχι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποφάσισα λοιπόν να τυλίξω τα ταξίδια μου σε χειροποίητες πίτες χαρουπιού ψημένες στο saj δημιουργώντας ένα τυλιχτό διαφορετικό από τα άλλα”, αναφέρει ο ίδιος. 

Στον κατάλογο θα βρεις μεταξύ άλλων την πίτα Μεξικού με πανσέτα χοιρινή, σάλτσα ντομάτα, πιπεριά, καλαμπόκι, μαρούλι και λιωμένο τυρί και την πίτα Συρίας με φαλάφελ, ταμπουλέ, αρωματικό γιαούρτι με ταχίνι, μαρούλι, ντομάτα και τις πινελιές του Σεφ.

Η Χαρουπιά θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 21/02/2021 και για αρχή θα εξυπηρετεί με delivery μόνο την περιοχή του Χαϊδαρίου και το Άνω Λιούμη.

Info:

Ηπείρου 12, 12461 Χαϊδάρι

Τηλ.: 2105311616

charoupia.baxevanis.com