ΓΕΥΣΗ

Οι γεύσεις της Μήλου πρωταγωνιστούν στα Public Cafe

Επισκεφτείτε το τελευταίο όροφο των Public στο Σύνταγμα με την ωραιότερη θέα και ανακαλύψτε τη γαστρονομία της Μήλου μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η Σύρος με τα λουκούμια της έδωσε τη σκυτάλη στη Μήλο και έτσι το Public Café Restaurant της πλατείας Συντάγματος μέχρι το 15 Ιουνίου όπου και θα πρωταγωνιστεί στην κουζίνα η γαστρονομία του κυκλαδίτικου νησιού.

Η δραστήρια ομάδα του «Delicious Milos» φέρνει γεύσεις που κρατούν ζωντανή τη γευστική παράδοση της Μήλου, αναδεικνύοντας τη γαστρονομία της με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Το ειδικό μενού στολίζεται από πιταράκια Μήλου, τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο, φλαουνάκια Μήλου, τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες (δεν θα μπορέσετε να μείνετε στο ένα), μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και για επιδόρπιο παγωτό βανίλια με γλυκό κουφέτο. Τα πιταράκια και τα φλαουνάκια ετοιμάζονται από την ομάδα του Delicious Milos στο νησί και ταξιδεύουν φρέσκα-φρέσκα για την Αθήνα.

Η ιστορία του Delicious Milos γράφεται από τις… παρέες: μια ομάδα νέων ανθρώπων, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή την τοπική γαστρονομία. Και τα κατάφερε! Στόχος τους το νησί να κατοχυρώσει τη θέση που του αξίζει στη λίστα των ελληνικών γαστρονομικών προορισμών, αφού διαθέτει ιστορία, προϊόντα, πολιτισμό, συνταγές, όρεξη και πάθος.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού. Ανοικτό και το Σάββατο.