ΓΕΥΣΗ

Η γλυκιά εκδοχή του Feyrouz μόλις άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Στο νέο ζαχαροπλαστείο θα απολαύσετε νόστιμα γλυκά, καφέ στο μπρίκι, σερμπέτια και τις κρύες ημέρες του χρόνου θα ζεσταθείτε με τσάι και βότανα.

Το ανατολίτικο Feyrouz με τα λαχταριστά και περιζήτητα λαχματζούν φτιαγμένα με μεράκι το γνωρίζουμε όλοι μιας από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το μαγαζί έγινε πόλος έλξης.

Οι καλοφτιαγμένες συνταγές της Ανατολής, ο φιλόξενος χώρος και η απλότητα της οικογένειας Feyrouz κέρδισαν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Περνώντας τα χρόνια, οι ιδιοκτήτες μόλις ολοκλήρωσαν ακόμα ένα όνειρο τους: τη γλυκιά εκδοχή του Feyrouz, ένα ζαχαροπλαστείο που σερβίρει γλυκά με άρωμα Ανατολής.

Η πρωτοτυπία στο ζαχαροπλαστείο Feyrouz (βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μαγαζί με τα αλμυρά) είναι το πάντρεμα των γεύσεων της Ανατολής με τη Μεσόγειο. Το αγαπημένο μας κιουνεφέ εδώ γίνεται με μυζήθρα και γραβιέρα δίνοντας νέες εντάσεις στις ήδη νόστιμες γεύσεις. Μεταξύ άλλων θα βρείτε ρυζόγαλο, μπακλαβά με φιστίκι Αιγίνης -γίνεται και με γάλα καρύδας για τους vegan- και καζάν ντιπί.

Εδώ θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπρίκι, τα σερμπέτια ενώ το χειμώνα μαζί με τα γλυκά μπορείτε να συνδυάσετε τσάι ή βότανα.

Info: Καρόρη 23 & Αιόλου, Κέντρο, τηλ. 2130318060