ΓΕΥΣΗ

Η καλή ημέρα με το brunch του Wynwood ξεκινάει

Ο κατάλογος του all day μαγαζιού στη Γλυφάδα ανανεώθηκε προσθέτοντας δύο ολοκαίνουργια κι άκρως απολαυστικά πιάτα.  Ξεκινώντας, λοιπόν, την ημέρα σας θα μπορούσατε να απολαύσετε τον μονοποικιλιακό καφέ Honduras συνδυάζοντας το με μια από τις επιλογές του brunch menu.

Το Wynwood έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό. Ο ιδιαίτερος χώρος του που σε παραπέμπει στο Μαϊάμι, ο μονοποικιλιακός καφές του, η γαστρονομία, η ενημερωμένη λίστα των cocktails και οι θεματικές βραδιές το έχουν κάνει στέκι των νοτίων και όχι μόνο.

Πλέον έχουμε κι άλλους λόγους για να πάμε μέχρι το Wynwood: τα crispy chicken tacos και το urban pancake που είναι η τελευταία γευστική άφιξη του ενημερωμένου καταλόγου.

Η αρχή γίνεται με τον μονοποικιλιακό καφέ hondura. οι επιλογές είναι πολλές μεταξύ άλλων espresso, cappuccino, latte και flat-white σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, όπως και η homemade lemonade.

Λαχταριστά αλμυρά και γλυκά pancakes και πιάτα με αυγά (ομελέτες, scrabble eggs, benedict) είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα βρείτε στο brunch που σερβίρεται τις καθημερινές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 17.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 09.00-17.00.  Όσοι ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή υπάρχουν και τα ενεργειακά bowls, τα λεγόμενα vitallity bowls,  για όλα τα γούστα.

Στη περίπτωση του Wynwood δεν μιλάμε για ένα απλό pancake. “Έχει γίνει μεγάλη μελέτη και αναζήτηση προκειμένου να βρεθεί το πώς παρασκευάζεται το σωστό pancake. Εξού και η συνταγή από το Οriginal Pancake House, μία αλυσίδα με pancakes στην Αμερική η οποία αριθμεί πάνω από 100 καταστήματα. Από το feedback που παίρνουμε μέχρι στιγμής από τους πελάτες έχουμε πετύχει κάτι διαφορετικό”.

Εσείς από πού θα ξεκινάτε την ημέρα σας;