ΓΕΥΣΗ

Οι ναπολιτάνικες γεύσεις του Spizzi τώρα φτάνουν και στο σπίτι σου

Το μαγαζί που έφερε Ναπολιτάνικο αέρα στη Γούναρη, μας καλεί να δοκιμάσουμε τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις του τώρα και στο σπίτι.

Για το Spizzi Bistro στη Γούναρη τα πολλά λόγια είναι περιττά. Αυθεντικές ιταλικές συνταγές, όπως θα τις δοκίμαζες σε κάποια γειτονιά της Νάπολης, καλό κρασί, φρέσκα υλικά που έρχονται από Ιταλία, εμπειρία και τεχνογνωσία. Αυτά είναι τα μαγικά συστατικά που μας έκαναν να αγαπήσουμε το Spizzi και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό. Αυτό τον καιρό η φιλοξενία στο χώρο του Spizzi είναι κάτι που δεν μπορούμε να απολαύσουμε, με χαρά όμως συνειδητοποιούμε ότι οι λαχταριστές γεύσεις του Spizzi μπορούν μέσω της πλατφόρμας του e-food να φτάσουν στο κατώφλι του σπιτιού μας (ή και take away από το κατάστημα).

Το Spizzi μάλιστα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο μενού με ultra winter γεύσεις που υπόσχονται να μας χαρίσουν ζεστές και cozy βραδιές στο σπίτι. Ανάμεσα στα highlights το προσούτο με burrata και οι ταλιατέλες με λουκάνικο. Αν ακολουθείς μια χορτοφαγική διατροφή, η ιδανική επιλογή είναι το νοστιμότατο σουφλέ με παντζάρι. Αν πάλι θέλεις να τιμήσεις τη Ναπολιτάνικη πίτσα, η πρότασή μας είναι η Diavola Nduja με ντομάτα, μοτσαρέλα, πρόβολα, nduja καλαμβρίας και σαλάμι. Για το τέλος, κράτησε λίγο χώρο στο στομάχι για το υπέροχο γλυκό καλτσόνε με σοκολάτα και δε θα το μετανιώσεις.

Extra tip: Μπορείς να συνδυάσεις το φαγητό σου με ένα δροσερό cocktail το οποίο θα φέρει στο σπίτι σου το Spizzi για να μην σου λείψει τίποτα από τις παλιές καλές βραδινές εξόδους.

Όλα αυτά έρχονται εύκολα και γρήγορα για να γεμίσουν μυρωδιές από Ιταλία το σπίτι σου είτε μέσω του e-food είτε take away.