ΓΕΥΣΗ

To inbi επιστρέφει δυνατά

Το Inbi επιστρέφει. Αφού έκανε τα… μπάνια του το καλοκαίρι στο Costa Navarino Resort επιστρέφει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στη “βάση” του στα νότια προάστια, δίνοντας το σύνθημα για την χειμερινή σεζόν.

Και αυτό το χειμώνα το μενού θα επιμελείται ο Executive Chef Σταμάτης Σκριάπας, δίνοντας έμφαση στους αρμονικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς, τα λεπταίσθητα αρώματα και γεύσεις. Sushi Chef ο Takaaki Otsouka, προτείνει επιλογές που συνδυάζουν την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του sushi, με μοντέρνες τεχνικές. Τα επιδόρπια επιμελείται ο Consultant Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος.

Signature dishes στο inbi, ταρτάρ τόνου με σως από γιαπωνέζικο κίτρο και χαβιάρι, γέλοου τέιλ τατάκι με σως από πάστα σόγιας και λάδι τρούφας, σιγομαγειρεμένη πανσέτα, γλασαρισμένη σε γιούζου-μέλι και τζίντζερ-χαλαπένιο γκρεμολάτα, γαρίδες και χτένια με τζίντζερ σως και λάδι τρούφας, φιλέτο μόσχου με σάκε σόγια σως αρωματισμένη με γιούζου.

Συνοδεία των γεύσεων, μια ολοκληρωμένη λίστα κρασιών και σάκε, αλλά και δημιουργικές προτάσεις cocktails, με την υπογραφή του Head Bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Τα vibes δυναμώνουν στο bar του inbi, στα special events και parties με μουσικές επιλογές από κορυφαίους Guest DJs και το πιο σικ κοινό της πόλης.

Ιnbi: Λαζαράκη 26, Γλυφάδα