ΙΤΑΛΙΚΟ

Γεύσεις από Ιταλία θα έχει το Varkiza Resort

Ο σεφ Salvatore Andolina φέρνει στη θάλασσα δύο διαφορετικές ιταλικές προτάσεις για να ικανοποιήσει κάθε (γευστικό) γούστο.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η παραλία είναι φυσικό να γίνεται πόλος έλξης. Όπως και τα μαγαζιά που μπορούμε να απολαύσουμε δίπλα στο κύμα.

Το Varkiza Resort έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά με τις φετινές γευστικές προτάσεις.

Μέσα στο Varkiza Resort θα βρούμε δύο προτάσεις για φαγητό που θα έχουν άρωμα Ιταλίας από τον σεφ και ιδιοκτήτη του «Sale Bianco» και «Enoteca da Salvatore» που απολαμβάνουμε εμείς εδώ στα νότια.

Το πρώτο μαγαζί θα λέγεται «Capri da Salvatore», το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ιταλικό θέρετρο και στο μενού θα υπάρχουν φρέσκα ζυμαρικά, ψάρι και κρέας –με την εκδοχή bistecca fiorentina και tagliata. Φυσικά τον κατάλογο συμπληρώνει η πίτσα που θα ψήνεται σε ξυλόφουρνο.

Δίπλα θα βρίσκεται το «Via Piada», το μαγαζί με το αυθεντικό  ιταλικό street food το οποίο άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο ο σεφ στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερες γευστικές εκπλήξεις από το Varkiza Resort πολύ σύντομα. Μύρισε καλοκαίρι ε;;