ΙΤΑΛΙΚΟ

Spizzi: Μια νέα ιταλική γαστρονομική εμπειρία στη Γλυφάδα

Το νέο ιταλικό bistro που μας περιμένει στη Γλυφάδα, παντρεύει την ιταλική φινέτσα με το πνεύμα της γειτονιάς και της παρέας.

 Η φιλοσοφία του προέρχεται από τη λέξη spizzicare που σημαίνει “τσιμπολόγημα” και είναι μια δημοφιλής ιταλική διατροφική συνήθεια που εξαπλώνεται σε όλη την Ιταλία και είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε και κάθε περίσταση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φαγητού, το οποίο παρασκευάζεται με αγάπη.

Στο Spizzi Bistro Napoletano μπορείς να πας ανεπίσημα, μόνος ή με την παρέα σου, ενώ τρέχεις για τη δουλειά ή για να χαλαρώσεις μετά από αυτή, να γευθείς ιταλικές γεύσεις είτε στο χέρι, είτε με μαχαιροπίρουνο. Δοκίμασε αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, φτιαγμένη από εκλεκτά υλικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της “Associazione Verace Pizza Napoletana”. Αν είσαι βιαστικός και θέλεις κάτι νόστιμο αλλά και γρήγορο, θα βρεις εκλεκτά σάντουιτς που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή.

Αν πάλι διαθέτεις χρόνο αλλά και κάποιον να τον μοιραστείς, θα βρεις ένα έξυπνο μενού από χαρακτηριστικά ιταλικά πιάτα που προετοιμάζονται αριστοτεχνικά, με βάση την εποχή, για να αναδεικνύουν τα πιο φρέσκα φυσικά προϊόντα.

Φυσικά μπορείς να απογειώσεις τη γευστική εμπειρία με ένα ποτήρι ιταλικό κρασί  ή ένα φλιτζάνι αυθεντικό ναπολιτάνικο εσπρέσο.

Φύγαμε για Spizzi!

Δημητρίου Γούναρη 88, Γλυφάδα | τηλ: 21 2101 0888

https://www.facebook.com/spizzibistronapoletano/

https://www.instagram.com/spizzi_bistro_napoletano/