ΓΕΥΣΗ

Καλοκαίρια στην ταράτσα του ΧΗ.ΜΑ

Ο ολοκαίνουργιος χώρος στην ταράτσα του αγαπημένου μας εστιατορίου ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι.

Σε ένα νέο, ειδυλλιακό χώρο, το γνωστό και αγαπημένο μας εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο μας προσκαλεί να ζήσουμε γευστικές εμπειρίες με θέα θάλασσα (ό,τι ακριβώς θέλουμε για το καλοκαίρι δηλαδή). Προς το βραδάκι, στο νέο χώρο που διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown στην ταράτσα του ΧΗ.ΜΑ. ανάβει ο κατάλληλος φωτισμός. Σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα και το καλοκαιρινό αεράκι, δημιουργεί το τέλειο τοπίο που έρχεται να απογειώσει την εμπειρία εξόδου μας και αποτελεί το ‘κλειδί’ για την ηρεμία του μυαλού μας.

Πλέον, εκτός από τα λαχταριστά πιάτα του λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις και το ποτό σου. Το εστιατόριο που συνδυάζει τη Χημεία με τα Μαθηματικά (λόγω των σπουδών των εμπνευστών του) διαθέτει και ένα ολοκαίνουργιο bar, με ιδιαίτερη διακόσμηση που ταιριάζει στο concept του για να μας δροσίσει τις καλοκαιρινές βραδιές.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζεις πως τα απαιτούμενα μέτρα στο ΧΗ.ΜΑ. τηρούνται στο έπακρον, αφού εκτός από τα όσα ορίζει ο νόμος, θα δεις τα σερβίτσια σου σερβιρισμένα σε αεροστεγείς συσκευασίες για λόγους ασφαλείας.

Η ταράτσα είναι ανοιχτή Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Κάνε την κράτησή σου στο 21 0982 5026 ή online στο www.xima.gr/online-kratisi.

XH.MA.

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseAlimos/

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

www.xima.gr