ΓΕΥΣΗ

Κεμπάπ Παλλάς: Ένα μοναδικό «παλάτι» γεύσεων

Μια γευστική προσθήκη στην ενότητα “Οι Άρχοντες του Κεμπάπ” με ένα παλάτι λίγο διαφορετικό από τα άλλα.

Η διαφορά του Παλλάς φαίνεται ήδη από τα ορεκτικά του. Έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο λιτό αλλά πλήρως ενημερωμένο, που δίνει έμφαση στην ουσία και προσφέρει μοναδικές γεύσεις χωρίς να κουράζει με το ξεπερασμένο «λίγο απ’ όλα». Για παράδειγμα, δεν περνούν απαρατήρητα το τζατζίκι και η χτυπητή, το χαλούμι ή το μανιτάρι σουβλάκι και φυσικά η απίστευτη ψητή μελιτζάνα με φέτα και φρέσκια ντομάτα. Στο κομμάτι της τηγανιτής πατάτας που παραμένει ολόφρεσκη, έχει κάνει μια εξαιρετική κίνηση προσφέροντάς τη με σάλτσα ντομάτας και τριμμένο κεφαλοτύρι. Μια γεύση διαφορετική και άκρως «ψαγμένη», που πιστοποιεί το πόσο προσεγμένα έχει γίνει η οργάνωση του καταλόγου. Και αν τα παραπάνω απλά σου άνοιξαν την όρεξη, έχεις κάθε λόγο να δέσεις ένα μαντήλι γύρω από λαιμό σου για τα κυρίως.

Η «Παλλατιανή» του πίτα είναι μια μοναδική «πατέντα» που δεν πρόκειται να συναντήσεις πουθενά. Γεμισμένη με 2 τεμάχια από κεμπάπ, χοιρινό ή κοτόπουλο σουβλάκι, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο γευστικές απολαύσεις που έχει να προσφέρει το μαγαζί. Να σημειωθεί ότι προσφέρεται και με χαλούμι και μανιτάρι για όποιον θέλει κάτι το διαφορετικό στη πίτα του. Ειδική μνεία αξίζει η μερίδα γιαουρτλού και το φρέσκο λουκάνικο Φλώρινας, που αποδεικνύουν την ύψιστη ποιότητα που κρατεί το Παλλάς. Με το προσωπικό αλλά και τους υπεύθυνους του μαγαζιού να βρίσκονται πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της εστίασης, τα προϊόντα είναι όλα άλφα επιλογής, από δοκιμασμένους και χρόνιους προμηθευτές, που συμβάλλουν στο υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

Το Παλλάς είναι το spot που θα κάνει το κεμπάπ μια ευχάριστη, νόστιμη και μοναδική εμπειρία. Μακριά από την πολυκοσμία και τον θόρυβό των καφετεριών, παραδίδει στο χέρι σου ή και στο σπίτι, έναν εκπληκτικό και σωστά ψημένο παράδεισο κρεάτων, που στοχεύει στο να κάνει το κεμπάπ μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία.

Άλλωστε, δεν το αποκαλούν άδικα «Παλάτι του Κεμπάπ»…

Μεταξά 3, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8945940