ΓΕΥΣΗ

KGrill, το ανακαινισμένο στέκι για τους λάτρεις του κρέατος στην πλατεία της Βούλας

Το KGrill είναι η νέα πρόταση στη Βούλα από τον Όμιλο Καστελόριζο για τους λάτρεις του κρέατος. Η τοποθεσία του στην κεντρική πλατεία, σε συνδυασμό με το προσεγμένο αλλά χαλαρό περιβάλλον και τα τραπεζάκια έξω, δημιουργούν μια πιο οικεία και παρεΐστικη διάθεση.

Στο -πρόσφατα ανακαινισμένο- KGrill Voula η τέχνη του ψησίματος περνά σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες.

Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με μεράκι, αποκαλύπτοντας την απλότητα και μοναδικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, με την εγγύηση του Ομίλου Καστελόριζο.

Το μενού είναι βασισμένο στα εκλεκτά κρέατα ψημένα σε αυθεντικό ισπανικό φούρνο JOSPER και τη γνήσια ελληνική παράδοση, αποκαλύπτοντας την απλότητα και μοναδικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, όπου το φρέσκο κρέας κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μαγαζί παίζει στους ρυθμούς της προσιτής γαστρονομίας, κρατώντας την τέχνη του ψησίματος σε υψηλά επίπεδα με μεράκι και γνώση.

Όλα τα κλασικά πιάτα έχουν την τιμητική τους στον κατάλογο: παραδοσιακό σουβλάκι σε καλαμάκι ή πίτα, ζουμερό ψητό κοτόπουλο, νόστιμο κεμπάπ, χωριάτικο λουκάνικο, χοιρινά μπριζολάκια.

Καθώς επίσης μια πλούσια ποικιλία κρεάτων για όλη την παρέα, με εντυπωσιακή παρουσίαση και πεντανόστιμες συνοδευτικές σάλτσες.