ΓΕΥΣΗ

Κιουζίν: Η ελληνική κουζίνα αλλιώς!

Ο πολυβραβευμένος Νίκος Καραθάνος αναλαμβάνει το γευστικό τιμόνι του Κιουζίν στο Κολωνάκι, και αποδίδει την παγκόσμια τάση του bistronomy σε «άπταιστην ελληνικήν».

 

Η επιστροφή στην απλότητα και στην ουσία της μαγειρικής μέσα από τη δημιουργική αξιοποίηση της καλύτερης δυνατής πρώτης ύλης και την απόλαυση του τελικού αποτελέσματος μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μακριά από επιτηδεύσεις και περιττολογίες, βρίσκεται στο κέντρο της παγκόσμιας τάσης του bistronomy (bistro + gastronomy), που κερδίζει διαρκώς έδαφος στη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Και ποιος Έλληνας σεφ θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα στη χώρα μας αυτήν την creative comfort μαγειρική κουλτούρα από το Νίκο Καραθάνο, που ήδη στα 28 του χρόνια είχε τιμηθεί με αστέρι Michelin για τη δημιουργική ελληνική κουζίνα του;

Ο πάντα ανατρεπτικός και αεικίνητος Νίκος Καραθάνος εδώ και λίγο καιρό έχει «μετακομίσει» στο όμορφο εστιατόριο του Κολωνακίου και το Κιουζίν πλέον και επίσημα αλλάζει σελίδα και αγκαλιάζει εκ νέου την ελληνική κουζίνα, όμως με μία λίγο διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που είχαμε μέχρι χθες στο μυαλό μας. Το Κιουζίν με τις ρετρό ταπετσαρίες, τα φλοράλ μαξιλάρια, το χαριτωμένο πατάρι και το χαρακτηριστικό vintage ποδήλατο που κρέμεται από το ταβάνι έρχεται να μας συστήσει στο concept του bistronomy στην πιο ελληνική και αυθεντική εκδοχή του. Γεύσεις αληθινές και ξεκάθαρες, κορυφαία πρώτη ύλη και ψαγμένες μαγειρικές τεχνικές ενώνονται στην κουζίνα του Νίκου Καραθάνου με τον τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει να εμφυσά ψυχή και αλήθεια στα πιάτα του και να συναρπάζει τον ουρανίσκο μας, προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στην ελληνική γεύση «αλλιώς».

Στο Κιουζίν του Κολωνακίου οι έννοιες «φιλοξενία» και «γεύση» ενώνονται σε ένα απολαυστικό κράμα, που θυμίζει κάτι από την κουζίνα της μαμάς αλλά σε μία φρέσκια εκδοχή, γεμάτη αγάπη για την Ελλάδα και τις τοπικές πρώτες ύλες και συνταγές, ιδωμένες υπό ένα πιο sophisticated πρίσμα. Παράλληλα, ο βραβευμένος σεφ και η ομάδα του Κιουζίν προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και δημιουργούν το πρώτο αληθινά «εστιατορικό» catering στη χώρα μας, το Νόρμα.

Το “Νόρμα” είναι ένα πρότυπο catering με «Νόρμα» του την ελληνική κουζίνα, στην ποιότητα και το επίπεδο που θα την απολαμβάναμε σε ένα καλό εστιατόριο. Είναι ένα ουσιαστικά premium catering, τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών, που πρεσβεύει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και γευστικής απόλαυσης με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της ελληνικής γης.

Υπηρεσίες Νόρμα Catering

-Εταιρικά Events: Ό,τι και αν θέλετε να προσφέρετε στους συνεργάτες σας, από ένα λαχταριστό brunch μέχρι ένα degustation επίσημο δείπνο, είτε στο χώρο σας ή σε οποιαδήποτε αίθουσα ή κτήμα εκδηλώσεων, τώρα μπορείτε να τους φιλοξενήσετε, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική κουζίνα στην πιο γευστική και αληθινή εκδοχή της.

-Γάμοι & Βαφτίσεις: Η πιο ευτυχισμένη και λαμπερή μέρα της ζωής σας μπορεί να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και την απαραίτητη σπιρτάδα μέσα από την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Νίκου Καραθάνου και των ελληνικών γεύσεων του Νόρμα Κιουζίν.
-Προσωπικά Events & Home Catering: Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στο σπίτι με ένα τραπέζι που μυρίζει Ελλάδα και προσφέρετέ τους την ευκαιρία να γευτούν τις αυθεντικές συνταγές μας, που θα κερδίσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενό σας.

 

Κιουζίν 

Λυκαβητού 16, Κολωνάκι

 210 3647 407

12:00 – 00:00

Facebook: Kiouzin

Instagram: kiouzin