ΓΕΥΣΗ

Κυρ Αρίστος Κουζίνα: Τα μαγειρευτά έγιναν το πιο απολαυστικό street food στο Παλαιό Φάληρο!

Στο νέο γευστικό spot της Ζησιμοπούλου τα παραδοσιακά μαγειρευτά μπαίνουν σε φωλιές νόστιμου ψωμιού έτσι ώστε να κρατάμε όλη την απόλαυση ενός καλομαγειρεμένου φαγητού στο χέρι. Κι αν δεν ψήνεσαι για «φαγητό στον δρόμο», τα λαχταριστά ψωμάκια του Κυρ Αρίστου έρχονται με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σου.

Ζούμε στην εποχή κατά την οποία το ψωμί έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές της γευστικής μας κουλτούρας: Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε πού θα βρουν ένα ωραίο και ποιοτικό ψωμί για το καθημερινό τους τραπέζι, ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που πλέον δεν τρώνε οποιοδήποτε, θέλουν το ψωμί τους να είναι πραγματικά νόστιμο και να μην συμπληρώνει απλά ένα γεύμα τους, θέλουν ένα ψωμί που να έχει ουσία.

Παράλληλα, το street food, δηλαδή το φαγητό στο χέρι, έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους καλοφαγάδες της Αθήνας να ξέρουν πού ακριβώς να κατευθυνθούν και τι να επιλέξουν όταν θέλουν να ηρεμήσουν την πείνα τους, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις.

Αν κινείσαι στο Παλαιό Φάληρο θα ξέρεις και τον Κυρ Αρίστο, τον μποέμ τύπο που αγαπά την παράδοση της ελληνικής κουζίνας και το καλό φαγητό. Είναι εκείνος που γνωρίζει όσο λίγοι ότι η απόλαυση δεν κρύβεται στην πολυτέλεια, αλλά στο μεράκι. Είναι το όνομα που -συνδεδεμένο με ένα από τα πιο γνωστά κεμπαπτζίδικα της πόλης- βάζει καθημερινά στα πιάτα σας όλη τη γεύση και το άρωμα των συνταγών που μας κληροδοτήθηκαν από την αρχοντική Σμύρνη, κι όχι μόνο.

Πώς συνδέονται όμως όλα τα παραπάνω; Ήρθε η ώρα να βάλουμε κι ακόμα έναν παράγοντα στη νόστιμη εξίσωση: τα μαγειρευτά φαγητά.

Μπορούν τα μαγειρευτά -που είναι όσο καμία άλλη κατηγορία πιάτων συνδεδεμένα με το ελληνικό μεσημεριανό τραπέζι- να προσφέρονται και στο χέρι; Από δω και πέρα, η απάντηση είναι «ναι». Στην οδό Ζησιμοπούλου, το Κυρ Αρίστος Κουζίνα είναι το νέο γευστικό εγχείρημα του πολυμήχανου επιχειρηματία Παναγιώτη Γιαννακόπουλου και της συζύγου του, Δέσποινας Χατζηκωσταρά. Στον καινούργιο τους χώρο, οι γεύσεις που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε σε πιάτο μπαίνουν μέσα σε φωλιές από το πιο νόστιμο ψωμί, έτσι ώστε να κρατάμε όλη τη νοστιμιά και την απόλαυση ενός καλομαγειρεμένου φαγητού στο χέρι.

Συνταγές όπως τα μερακλίδικα μπιφτεκάκια με ολόφρεσκη σάλτσα ντομάτας, το αυθεντικό και πληθωρικό ιμάμ, μπαίνουν σε μία αφράτη φωλιά ψωμιού, δημιουργώντας μια νέα, πρωτότυπη street food πρόταση και πηγαίνοντας την έννοια του φαγητού στο χέρι σε ένα άλλο, απολαυστικό επίπεδο.

Όλα τα παραπάνω είναι φτιαγμένα -όπως και οτιδήποτε άλλο στον όμιλο του «Αρίστου»- με ποιοτικά υλικά από τους κορυφαίους προμηθευτές της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς. Τα αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα φτάνουν εγκαίρως, καθημερινά και σε άψογη κατάσταση στην κουζίνα του Αρίστου μέσω του ιδιόκτητου στόλου διανοµής φορτηγών ψυγείων της KeyFood Service, που αποτελεί σταθερό συνεργάτη του ομίλου και ένα από τα κρυμμένα μυστικά των πιο έμπειρων επιχειρηματιών στον χώρο της εστίασης.

Το «Κυρ Αρίστος Κουζίνα» ήρθε για να χορτάσει το Παλαιό Φάληρο αλλά και όλους εκείνους που κάνουν χιλιόμετρα για να βρουν τα πιο νόστιμα street food της πόλης. Βέβαια, αν είσαι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου, δεν χρειάζεται να διανύσεις καμία απόσταση για να δοκιμάσεις την «Κουζίνα» του Κυρ Αρίστου, αφού τα πιο απολαυστικά ψωμάκια της πόλης θα έρθουν σπίτι σου με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Sponsored by:

Η παρουσία της KeyFood Service Solution ξεκίνησε την πορεία της το 2017 µε κέντρο δράσης την κάλυψη των αναγκών στο χώρο της µαζικής εστίασης (Ho.Re.Ca.)

Πλαισιωµένη από άρτια καταρτισµένο προσωπικό, µε πολυετή εµπειρία και τεχνογνωσία στον επισιτιστικό κλάδο, µε άµεση και αδιάλειπτη ενηµέρωση των τάσεων, εξυπηερετεί µε ιδιόκτητο στόλο διανοµής φορτηγών ψυγείων την συνεχώς αναπτυσσόµενη ανάγκη της αγοράς, εξασφαλίζοντας έγκαιρη παράδοση παραγγελιών µε ευρεία και ολοκληρωµένη γκάµα ελληνικών, ευρωπαϊκών και ethnic προϊόντων.

Προσφέροντας πληθώρα ποιοτικών λύσεων από αξιόπιστους και κορυφαίους προµηθευτές της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς. Πάντα µε γνώμονα τον σεβασµό σε κάθε συνεργάτη αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάθε επαγγελµατία.