ΓΕΥΣΗ

“Κωνσταντινίδης” και “Brothers in Law” κάνουν στάση στο Varkiza Resort

Γλυκές απολαύσεις, παγωτά και λαχταριστά burgers θα απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι στην κορυφαία παραλία της Αττικής.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το Varkiza Resort ετοιμάζει τις γευστικές προτάσεις που θα μπορούμε να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι δίπλα στο κύμα.

Τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα έχουν ένα pop-up μαγαζί, όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ, τα κλασσικά και αγαπημένα γλυκά του brand, αλλά και φρέσκο παγωτό παραγωγή τους.

Οι λάτρεις των burgers δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού το Brothers in Law, η γνωστή αλυσίδα της Θεσσαλονίκης που μετακόμισε πριν μερικούς μήνες και στη Γλυφάδα τώρα κάνει μια στάση και στην παραλία. Λαχταριστά burgers, σαλάτες και πολλά ορεκτικά θα βρείτε στο μενού του καταλόγου.

Το ανανεωμένο VARKIZA RESORT (Yabanaki Beach) βρίσκεται στην πανέμορφη κεντρική πλαζ της Βάρκιζας. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση μέσω παραλιακής ή μέσω Αττικής οδού και αποτελεί έναν πολυχώρο με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό του παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση καi υπόσχεται μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Ο νέος αυτός πολυχώρος διαθέτει καφέ, bars, restaurants, παραλία και beach bars. Οι υπαίθριοι χώροι μπορεί να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα μοναδικά ζητούμενα ενός επαγγελματικού ή προσωπικού καλέσματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα του Varkiza Resort για το 2018 έφτασε τους 230.000 επισκέπτες/ μήνα την καλοκαιρινή σεζόν!