ΓΕΥΣΗ

Μαγειρίτσα, αρνί και κοκορέτσι από τον Τρελό Γάιδαρο

Το Μ. Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, η παραγγελία από τον Τρελό Γάιδαρο είναι μονόδρομος, για να γεμίσει το πασχαλινό τραπέζι με όλα όσα λαχταράς.

Για ένα ακόμη ιδιαίτερο Πάσχα, ο Τρελός Γάιδαρος έχει ετοιμάσει ένα πλήρες μενού, τόσο για τις ημέρες της νηστείας, όσο και για το γιορτινό τραπέζι του Μ. Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα, για να μη σου λείψει τίποτα (και σε πολύ καλές τιμές).

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το Μ. Σάββατο θα φτιάχνεται σπιτική μαγειρίτσα (6,90 ευρώ η μερίδα) σε Γλυφάδα, Άλιμο και Δάφνη μέχρι το κλείσιμο του κάθε καταστήματος, είτε για παραγγελία, είτε για να περάσεις από εκεί για να την παραλάβεις.


Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, σε περιμένουν σε όλα τα καταστήματα, από το πρωί, λαχταριστά παραδοσιακά εδέσματα που “απαιτεί” η μέρα όπως φυσικά το αρνί σούβλας (19 ευρώ το κιλό), το κοκορέτσι (8,50 ευρώ το κιλό) και τα αρνίσια παϊδάκια (19 ευρώ το κιλό).

Για εσένα που νηστεύεις όλη την Μ. Εβδομάδα, ο Τρελός Γάιδαρος έχει φτιάξει γεύσεις που θα κάνουν τη νηστεία απολαυστική. Λαχταριστή γαρίδα σε καλαμάκι, καλαμαράκια, μπιφτέκια και κεφτεδάκια από φυτικό κιμά και μπιφτέκια λαχανικών, είναι μόνο λίγα απ’ όσα θα βρεις.

Κάνε τις απαραίτητες κρατήσεις, για να γεμίσεις το τραπέζι σου με όλα όσα λαχταράς.

Για κρατήσεις:

・Γλυφάδα, Πλ. Εσπερίδων | Τηλ: 2108980084

・Δάφνη, Λεωφ. Βουλιαγμένης 239 | Τηλ: 2109769411

・Άλιμος, Λεωφ. Ποσειδώνος 79 | Τηλ. 2109855304

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ.