ΓΕΥΣΗ

Marina’s FARMA Meat House, η νέα άφιξη στη μαρίνα Φλοίσβου

Τέσσερις φίλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, τις εμπειρίες, το κέφι και το μεράκι τους για το καλό παραδοσιακό σπιτικό φαγητό και δημιούργησαν στην promenade της μαρίνας Φλοίσβου ένα farm-to- table meat house σε ένα περιβάλλον με έντονα διακοσμητικά στοιχεία από μια τυπική ελληνική αγροικία.

Στο FARMA Meat House η ελληνική παραδοσιακή και μεσογειακή κουζίνα, δέχεται  επιρροές από την πολίτικη  γαστρονομία και συναντά σύγχρονες δημιουργικές γευστικές ανατροπές και αποκλειστικές συνταγές που έχουν κύρια βάση τους το κρέας.

 

Η πολύχρονη εμπειρία στο  χώρο της εστίασης του Μιχάλη και Νεκτάριου Γαλίτη και η δημιουργική ανησυχία του Θεόδωρου Τσάκου και Γιώργου Χαμάκου συνδυάζονται  μοναδικά στο νέο εστιατόριό τους.

Στην Farma (το μενού έχει επιμεληθεί ο executive chef Γιάννης Κουτεράνης με την ομάδα του) θα απολαύσετε comfort food, rustic cuisine αλλά και υψηλή γαστρονομία με ένα twist που κάνει την διαφορά. Γεύσεις ταξιδεμένες, πικάντικες και ιδιαίτερες, δημιουργημένες από αγνές, κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, αναμεμειγμένες με ευφάνταστο τρόπο.

 

Εδώ το κρέας έχει την τιμητική του, όπου μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις υψηλής γαστρονομικής αξίας με κρέατα ξηρής ωρίμανσης που φυλάσσονται σε ειδικό ψυγείο Dry Aging, και prime steaks Tomahawk Black Angus από Ελλάδα και Αυστραλία. Από τo μενού δεν λείπουν οι vegetarian και healthy επιλογές από αγνά προϊόντα και super foods της πατρίδας μας.

Όσο για την κάβα περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα κρασιών εξαιρετικών Ελληνικών και ξένων ετικετών, οι σπάνιες και  ιδιαίτερες μπύρες από ξένες αλλά και ελληνικές τοπικές ζυθοποιίες με μικρή ημ/νία λήξης.