ΓΕΥΣΗ

Moouu κάνουμε, γιατί μας άρεσε πολύ

Το νέο, γεμάτο ωραία κρέατα, σημείο της Γλυφάδας στην καθιερωμένη πλέον όδο των γεύσεων, Φοίβης, είναι ένα πολύ ωραίο μαγαζί. Τρως καλά, πληρώνεις όμορφα.

Το Moouu στην πρώτη μας επίσκεψη, αυτό μας άφησε. Ωραία γεύση στο στόμα και ωραία αίσθηση στο πορτοφόλι, αφού για καλής ποιότητας (και ελληνικά) κρέατα με σωστό ψήσιμο, δεν χρειάστηκε να πάρουμε δάνειο από την τράπεζα που βρίσκεται δίπλα στο μαγαζί. Οι μερίδες άλλωστε είναι ικανοποιητικές και δεν χρειάζεται να πάρουν όλα τα μέλη μιας παρέας κυρίως πιάτο.

Μετρημένα, αλλά σωστά μελετημένα ορεκτικά, λίγες σαλάτες, τα αυγά με τον παστουρμά να κλέβουν την παράσταση, πατατούλες τηγανιτές και μετά να χύνεται αίμα. Ναι, τα περισσότερα από τα κρέατα που σου προτείνουν οι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί σερβιτόροι, θέλουν medium αλλά και medium rare ψήσιμο. Ακόμη και το εξαιρετικό συκώτι, είναι τόσο όσο ψημένο (για να λιώνει στο στόμα). 

Το διάφραγμα (σημείο μοσχαρίσιου κρέατος) φανταστικό, ωραία αλατισμένα τα κρέατα (αν και έχεις 3-4 αλάτια διαφορετικά για να ρίξεις) και γενικώς όλα καλά. Θα ξαναπάμε και θα γυρίσουμε με περισσότερα.