ΓΕΥΣΗ

59 πράγματα που μας έχουν λείψει: Να πάμε στην Cava Vegera στη Βούλα για να μας κεράσει ο Ντίνος ένα ποτήρι κρασί

Καταγράφουμε τα 59 πράγματα που μας έχουν λείψει όλον αυτόν τον καιρό και σε αυτά ανήκει οπωσδήποτε ο απόλυτος προορισμός για κρασί στα νότια, η Cava Vegera.

Είναι απόγευμα. Έχεις μόλις φύγει από το γραφείο και το μόνο που θέλεις είναι να μπεις στο αυτοκίνητο και να πας να συναντήσεις την παρέα στο αγαπημένο σας στέκι για καλό κρασί και πίτσα. Την Cava Vegera στη Βούλα.

Τα καλοκαιρινά after office απογεύματα (και βράδια) στα τραπεζάκια της στον πεζόδρομο της πλατείας της Βούλας, είναι μια αγαπημένη συνήθεια για εμάς τους νότιους (και όχι μόνο), που το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας μας έλειψε πολύ. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή που θα αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο.

Με πάνω από 2,5 χιλιάδες ετικέτες ελληνικού και ξένου αμπελώνα, η Cava Vegera είναι πραγματικά παράδεισος για όποιον αγαπά το καλό κρασί, ενώ οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτή, αποτελούν αυθεντίες στο χώρο. Ο Κωνσταντίνος Νιωτάκης, στο «τιμόνι» της, θα είναι εκεί για να σου προσφέρει ένα ποτήρι κρασί, ιδανικό για τις γεύσεις σου και πάντα εκλεκτό, ενώ οι πιστοποιημένοι sommelier θα σου προτείνουν τα ιδανικά πιάτα που θα το συνοδεύσουν, και τελικά θα το απογειώσουν, προσφέροντάς σου μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Η ομάδα της Cava Vegera φροντίζει πάντα τα πιάτα να ταιριάζουν γευστικά με τις ετικέτες των κρασιών που φιλοξενούν κάθε φορά. Έτσι, είτε πρόκειται για ένα πλατό με εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, είτε για μια λαχταριστή πίτσα, είτε για κάποια άλλη επιλογή από το μενού, θα απολαύσεις έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.

Όλα αυτά, πάνε πακέτο με το φιλικό περιβάλλον και την χαλαρή ατμόσφαιρα, που σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Η καραντίνα τελειώνει και η επιστροφή στα αγαπημένα μαγαζιά της πόλης είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Cava Vegera είναι αδιαμφισβήτητα ένα από αυτά.