ΓΕΥΣΗ

Νέα Άφιξη: Το Little Darling Vegan Pastry μας υπόσχεται γλυκές απολαύσεις χωρίς τύψεις

Ένα φρέσκο και διαφορετικό ζαχαροπλαστείο άνοιξε στην Αργουρούπολη και τα προϊόντα του δείχνουν πιο λαχταριστά και από non vegan.

Το Little Darling Vegan Pastry είναι η νέα άφιξη- μικρός παράδεισος για τους λάτρεις των γλυκών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν χωρίς ενοχές.

Το κατάστημα που μετρά μόλις ένα μήνα ζωής, φτιάχνει μοναδικές δημιουργίες γλυκών όπως τούρτες, cakes και muffins, μπισκότα, γκρανόλα και άλλα πολλά με vegan υλικά βιολογικής καλλιέργειας και χωρίς ζάχαρη ή στέβια.

Χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες σιρόπια όπως αυτό του σφενδάμου ή το σιρόπι αγάυης, όλα τα παρασκευάσματα έχουν τη γεύση που πρέπει να έχει ένα γλυκό, αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση που σε κάνει να τα λαχταράς, ακόμη και αν δεν είσαι vegan.

Στο Little Darling Vegan Pastry μπορείς ακόμη να βρεις μπάρες ενέργειας spreads και γάλα ξηρών καρπών όλα vegan, χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη.

Το καλύτερο είναι ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι επιλεγμένες με βάση τη διατροφική τους αξία. Η υπεύθυνη, Μάχη Δημακίδου, δημιουργεί γλυκά με χρώματα και λουλούδια που πραγματικά σου φτιάχνουν τη διάθεση μόνο από την εικόνα. “Αποφάσισα να γίνω vegan και αργότερα, όταν έγινα μητέρα να φτιάξω κάτι στο οποίο θα δημιουργώ γλυκά που θα αρέσουν και σε εμένα την ίδια, ενώ θα μπορεί να τα πάρει εύκολα μια μαμά στο παιδί της, χωρίς να σκέφτεται ότι είναι ανθυγιεινά”, μας εξηγεί η ίδια και εμείς ήδη σκεφτόμαστε να μπούμε σε νέα vegan μονοπάτια γεύσεων.

Little Darling Vegan Pastry
Εθνάρχου Μακαρίου 119, Αργυρούπολη
τηλ.2111182145
κιν.6944121592