ΓΕΥΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SUMMER IN THE CITY

Νέα Άφιξη: Το Nakal στο Πόρτο Ράφτη είναι η all day καλοκαιρινή όαση που χρειαζόμαστε

Μια νέα όαση καλοκαιριού έχει ανοίξει τις πόρτες της εδώ και λίγο καιρό. Πολυτελές αλλά και χαλαρωτικό, το Nakal είναι εδώ για να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και εμείς ψάχνουμε συνεχώς προορισμούς που θα μας κάνουν να το χαρούμε όσο περισσότερο μπορούμε, ενώ βρισκόμαστε στην πόλη. Μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται ένας φρέσκος, καλοκαιρινός παράδεισος που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγο καιρό για να δώσει νέα πνοή στις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες μας. Το Νakal είναι ο απόλυτος προορισμός για να μπεις σε καλοκαιρινό mood και έχει αρχίσει ήδη να γίνεται talk of the town.

Σε ένα full exotic σκηνικό πάνω στο κύμα, με boho διάθεση που δημιουργείται από την ιδιαίτερη διακόσμησή του με αιώρες, καθίσματα από baboo, ξαπλώστρες και φοίνικες, μπορείς να περάσεις όλη σου τη μέρα εκεί απολαμβάνοντας τον καφέ σου, λαχταριστά πιάτα από διάφορες κουζίνες του κόσμου και φυσικά ποτά μέχρι το βράδυ. Ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο Nakal.