ΓΕΥΣΗ

Νέα άφιξη: Το Vibo Bistrot στη Γλυφάδα ξέρει τα πάντα γύρω από το κρασί και την καλή ζωή

Το μαγαζί εξωτερικά μοιάζει με το κατάστρωμα ενός πολυτελούς γιοτ, και εδώ ξεκινάει  η εμπειρία που είναι εξίσου περιπετειώδης!

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο Νίκος Σκρέμπος (της βραβευμένης Χύτρας) και ο Παναγιώτης Φράγκος (Βrand Ambassador, σύμβουλος κοκτέιλ και ποτών)  συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο ελληνικό bistro κρασιού με  αριστοκρατική διάθεση, το Vibo, στην καρδιά της εμπορικής περιοχής της Γλυφάδας.

Το Vibo, είναι το σύντομο για τη Vita Bona ή Ευ ζην και το σίγουρο είναι ότι η νέα boho chic άφιξη, με τη γεμάτη ζωγραφισμένη οροφή και την καλαίσθητη διακόσμηση, έρχεται  να συναρπάσει τους επισκέπτες της και τους λάτρεις της καλής ζωής και να συστήσει σε  όσους αγαπούν το κρασί, τις γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, που κρύβονται στην ελληνική  γη.

Στο Vibo θα απολαύσεις επίσης έναν ιδιαίτερο μονοποικιλιακό καφέ, ένα πλούσιο  πρωινό με χειροποίητες μπάρες, βιολογικά αυγά και smoothies, ενώ το μεσημέρι έρχεται  η ώρα του “Aperitivo” συνοδεία πολλών γευστικών επιλογών  από το μενού, έως το βράδυ που η παρέα μαζεύεται για να χαλαρώσει δοκιμάζοντες  ειδικές ποικιλίες κρασιού, που προτείνονται από τους sommelier.