ΓΕΥΣΗ

Νuera: Το νέο all day spot που έρχεται στη Γλυφάδα

Mε μεγάλη εμπειρία στην εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση, η οικογένεια Γκουγκούση θα μας παρουσιάσει σύντομα το νέο της δημιούργημα. Το Nuera είναι το all day spot που έρχεται στο κέντρο της Γλυφάδας.

Ένας νέος all day χώρος βρίσκεται στην τελική ευθεία και, μετά το τέλος του lockdown, θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στον ταλαιπωρημένο πια χώρο της εστίασης της Γλυφάδας. Στην πολυσύχναστη οδό Κύπρου, κοντά σε ήδη αγαπημένα στέκια των Γλυφαδιωτών και δίπλα στο σημείο όπου κάποτε θριάμβευε το σινεμά «Αίγλη», θα ανοίξει τις πόρτες του σύντομα ένας φρέσκος all day χώρος, που, τουλάχιστον σύμφωνα με το ολοκαίνουργιο Instagram account του, συστήνεται ως contemporary bistro & bar.

Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η εμπειρία της οικογένειας Γκουγκούση, που μετρά χρόνια πορείας στην εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση, με κάποια projects που το κοινό έχει αγαπήσει (Frangelico, Άμμος – Πόρτο Ράφτη). Έτσι, το Nuera αδιαμφισβήτητα στήνεται σε γερές βάσεις και εμείς απλά ανυπομονούμε να περάσουμε το κατώφλι του.