ΓΕΥΣΗ

Ο Άμπακος κλείνει τρία χρόνια και το γιορτάζει κερνώντας

Μέχρι και την Πέμπτη 14/11, όσοι επισκέπτονται για φαγητό το περίφημο κρεατάδικο του Πειραιά, μπαίνουν στην κλήρωση για 3 τραπέζια των 50,00€.

Ο Άμπακος δεν χρειάζεται συστάσεις. Για τους λάτρεις του κρέατος, το steakhouse της Τρούμπας είναι πια σταθερή αξία. Τα υψηλής ποιότητας κρέατα, οι ιδιαίτερες κοπές, οι ψαγμένες μαρινάδες και το μοναδικό ψήσιμο στον ξυλόφουρνο Mibrasa εγγυώνται ότι από εδώ όλοι φεύγουν όχι απλώς χορτασμένοι αλλά απόλυτα ικανοποιημένοι – και πάντα ξανάρχονται.

Αυτό το μήνα μάλιστα, ο Άμπακος κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με τούρτα, happenings και έναν διαγωνισμό: Μέχρι και την Πέμπτη 14/11, όσοι επισκέπτονται για φαγητό το εστιατόριο, μπαίνουν στην κλήρωση για 3 τραπέζια των 50,00€. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/11 στον Άμπακο μετά την τούρτα γενεθλίων. Παράλληλα, ο chef Χρήστος Τζιέρας θα έχει ετοιμάσει, για την εορταστική περίσταση, welcome drinks και delicacies.

Μερικά από τα bestsellers πιάτα του Άμπακου που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η περίφημη πικάνια Black Angus, αλλά και η μοσχαρίσια μπριζόλα Ολύμπου (700-800 γρ.) που προστέθηκε στο νέο μενού που επιμελήθηκε ο Χρήστος Τζιέρας. Πολλοί βέβαια ορκίζονται στο αρνίσιο κότσι, που σιγομαγειρεύεται για 12 ώρες και σερβίρεται με πουρέ πατάτας, σε σάλτσα αρωματισμένη με θυμάρι και μέλι. Μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά (από ψητά μανιτάρια μέχρι καβουρμά Δράμας) και σαλάτες, αλλά και κολασμένα γλυκά θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία. Η συμβουλή μας πάντως είναι να πάτε πεινασμένοι.