ΓΕΥΣΗ

Ο κυρ Αρίστος έκανε το Παλιό Φάληρο να παραμιλάει με το κεμπάπ του

Το κεμπαπτζίδικο που έχει πάντα ουρές να περιμένουν να κάτσουν στα τραπέζια του, με ‘προστάτη Άγιο’ τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Αυτό είναι το τριπλό ‘μυστικό’ πίσω από την επιτυχία του κυρ Αρίστου που άνοιξε τον Μάιο του 2013 και, μέσα σε δυο μόλις μήνες, ‘ανάγκασε’ τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν και ένα διπλανό χώρο προκειμένου να εγκατασταθεί το delivery αφού η κεντρική ψησταριά απλά δεν προλάβαινε να καλύψει τη ζήτηση.

Μια ζήτηση που, όσον αφορά τα τυλιχτά, περιλαμβάνει πέρα από παστουρμά, σουτζούκι και κεμπάπ κοτόπουλο και πιο παραδοσιακές επιλογές -αλλά εξίσου ‘δυνατές’- όπως καλαμάκι κότοπουλο και χοιρινό.

Το μενού περιλαμβάνει φυσικά και άλλες ομορφιές όπως θεσπέσιο παστουρμαλί, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και, πάνω από όλα, λουκούμιφρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με τηγανητά αυγά από πάνω.

Καλό είναι να γνωρίζεις πως τα πάντα, από την τυροκατευρή και το τζατζίκι μέχρι το σουτζούκι, τον παστουρμά και τον κιμά φτιάχνονται εδώ. Καθώς επίσης ότι, στη λογική ‘σεβασμός στην παράδοση’, εδώ δεν θα βρεις ούτε γύρο, ούτε πολύχρωμες σως και λοιπά τζιριτζάτζουλά παρά μόνο κόκκινη σάλτα, γιαούρτι και τζατζίκι.

Είπαμε, ο κυρ Αρίστος επιμένει αυθεντικά.