ΓΕΥΣΗ

Oι ΧΗ.ΜΑ. γεύσεις που πεθυμήσαμε και πάλι κοντά μας!

Τα Μαθηματικά και η Χημεία απ’ ό,τι φαίνεται μας φέρνουν και πάλι κοντά μετά από μια περίοδο που στερηθήκαμε τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μία από αυτές είναι και τα 2 εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. στα Νότια προάστια, στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια.

Τα Μαθηματικά και η Χημεία απ’ ό,τι φαίνεται μας φέρνουν και πάλι κοντά μετά από μια περίοδο που στερηθήκαμε τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μία από αυτές είναι και τα 2 εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. στα νότια προάστια, στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια.

Και πάλι θα γευτούμε το συκώτι με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, ρύζι μπασμάτι με αμύγδαλα και μαλλιά αγγέλου, την ποικιλία κρεατικών που θα μας κάνει κυριολεκτικά να «σκάσουμε», το χωριάτικο λουκάνικο ΧΗ.ΜΑ. που έχει το όνομα, αλλά και τη χάρη(!), το Rib-eye steak με λαχανικά γλασέ και πατάτες γκρατινέ τη μοσχαρίσια μπριζόλα T-Bone.

Επειδή βέβαια πέσαμε με τα μούτρα στο κρέας, την ειδίκευση του ΧΗ.ΜΑ., στο σημείο αυτό να προτείνουμε και εκείνες τις γεύσεις που μας ταξιδεύουν στο χρόνο: τα παραδοσιακά κεφτεδάκια που θα μας θυμίσουν τις γιαγιάδες μας, τα τυροπιτάκια με μέλι και σουσάμι που θα μας κάνουν να θέλουμε να πάμε και πάλι σχολείο, την παστουρμαδόπιτα με το χειροποίητο φύλλο με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα μανιτάρια Portobello ογκρατέν με γέμιση λαχανικών που ισοδυναμεί με ό,τι αποκαλούμε τέχνη στη ζωή μας.

 

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα θυμηθούμε τις γεύσεις μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με μία καινοτομία του ΧΗ.ΜΑ.: το κάθε πιάτο είναι τυλιγμένο σε ειδικό υλικό αποστειρωμένο και σφραγισμένο και το ανοίγουμε εμείς!

Στο Εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ. #ΜένουμεΑσφαλείς #ΜένουμεΥγιείς

Στο Εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ. κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να νιώθετε απολύτως ασφαλείς και υγιείς κατά την επίσκεψη και παραμονή σας στο χώρο μας. Το σερβίτσιο σας σας περιμένει σε αεροστεγώς κλεισμένη, διαφανή συσκευασία τροφίμων μίας χρήσης αφού προηγουμένως έχει καθαριστεί τηρώντας με ευλάβεια όλους τους κανόνες ασφάλειας & υγιεινής!#ΜένουμεΑσφαλείς #ΜένουμεΥγιείς #XHMARestaurant

Geplaatst door ΧΗ.ΜΑ. op Vrijdag 29 mei 2020

Τα παιδιά που μας σερβίρουν έχουν το ανάλογο κέφι και το χαμόγελό τους φαίνεται μέσα από τις μάσκες που φορούν για λόγους προστασίας όλων.

Όπως μας δήλωσαν και οι αδερφοί Μπρικέ, οι εμπνευστές του ΧΗ.ΜΑ., με σπουδές στη ΧΗμεία και τα ΜΑθηματικά, ο κόσμος από την πρώτη στιγμή της απελευθέρωσης των μέτρων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, γιατί είχε πεθυμήσει το σπάνιο κρέας στο οποίο είναι εξειδικευμένοι, αφού έχουν κατορθώσει ύστερα από την 15χρονη πορεία τους σε συνδυασμό με τις σπουδές τους στη Χημεία και τα Μαθηματικά να αναζητούν καθημερινά το άριστο αποτέλεσμα.

Μία επίσκεψη στο ΧΗ.ΜΑ. είναι σίγουρο ότι αποτελεί ορισμό της κανονικότητας που θέλει να μας βρίσκει και πάλι με τους αγαπημένους φίλους γύρω από ένα τραπέζι υψηλής ποιότητας, με σπάνιες συνταγές και γεύσεις.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε στο www.xima.gr και μία νέα δυνατότητα: μπορείτε να κλείσετε το τραπέζι σας ηλεκτρονικά αλλά και να αξιοποιήσετε τη νέα υπηρεσία Delivery.

XH.MA.

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseAlimos/

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

www.xima.gr