ΓΕΥΣΗ

To ‘οικογενειακό’ delivery της Βούλας που κλέβει την παράσταση

Η νέα υπηρεσία delivery του Family, που μόλις ξεκίνησε, μας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τα λαχταριστά πιάτα του μενού του, ακόμη και όταν δεν μπορούμε να πάμε εμείς οι ίδιοι στο εντυπωσιακό κτίριο στο οποίο στεγάζεται, στην κεντρική πλατεία της Βούλας.

Το καταλαβαίνεις επίσης, χωρίς να θέλω να φανώ κοιλιόδουλος (αν και σαφώς και είμαι), και από το μέγεθος των μερίδων του delivery. Και αυτές οικογενειακές είναι. Υπό την έννοια ότι π.χ. με ένα από τα υπέροχα burger του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να παραγγείλεις και εκείνο με το οποίο σίγουρα θα πάθεις ‘εξάρτηση’ σε σημείο του να ονειρεύεσαι -όπως εγώ- πότε θα το δοκιμάσεις ξανά, χορταίνει κανονικά όλη η οικογένεια.

Το ίδιο και με τα γλυκά του. Παραγγέλνεις π.χ. κάτι σαν το εξαίσιο cheesecake με oreo και nutella και αυτό που τελικά προσγειώνεται στην πόρτα σου, μέσα σε μαύρα container που μπαίνεις στον πειρασμό να τα κρατήσεις, έχει σχεδόν μέγεθος τούρτας (αλλά τιμή κανονική, κάτι που επίσης δεν περιμένεις).

Πίσω στο delivery. Το πότε θα ξεκινήσει ήταν κάτι που ο κόσμος ζητούσε από τους υπευθύνους του Family ήδη από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις φιλόξενες πόρτες του, τον περασμένο Ιούλιο. Για την ακρίβεια, ήταν κάτι που ζητούσε επιτακτικά. Λογικό αφού το delivery menu του Family, δια χειρός του ταλαντούχου head chef Γιώργου Τσαπάρα, είναι πασιφανώς ένα πολύτιμο ‘εργαλείο’ για όλους μας.

Ξεκινώντας από την αντρό- ή γυναικό- παρέα που αναζητά κάτι γευστικό για να ‘ντύσει’ την εντός σπιτιού χειμωνιάτικη βραδιά της, με επιλογές που κυμαίνονται από σαλάτα με κινόα και ραβιόλι με γέμιση αστακού με σος γλυκιάς κολυκύθας έως pizza αλλαντικών, carbonara με καπνιστή πανσέτα και το ‘επιβλητικό’ Rib Eye. Ναι, μιλάμε για μια τεράστια γκάμα πιάτων που καλύπτουν όλα τα γούστα, από τα πιο comfort έως τα πιο απαιτητικά.

Συνεχίζοντας με την οικογένεια που ψάχνει κάτι που επιτέλους να καλύπτει ταυτόχρονα την ‘απαίτηση’ του μπαμπά για κάτι comfort, της μαμάς για κάτι υγιεινό και του παιδιού για κάτι που εκείνο νομίζει ότι είναι comfort, αλλά, στην πραγματικότητα, επειδή είναι φτιαγμένο με πρωτοκλασάτα υλικά, είναι παράλληλα και υγιεινό. Όπως π.χ. την πολύ καλή pizza margarita ή το ‘σπιτικό’ μπούτι κοτόπουλο, ξεκοκαλισμένο με σάλτσα θυμάρι και φρέσκο πουρέ πατάτας.

Επίσης μην ξεχνάμε όλους εκείνους, στις περιοχές της Βούλας και της Γλυφάδας που ‘αγγίζει’ αυτή τη στιγμή το delivery, που το περιμένουν κάθε μεσημέρι πως και πως να έρθει στο γραφείο, μέσα στην καλαίσθητη συσκευασία του (λεπτομέρεια, θα μου πεις. Λεπτομέρεια που δείχνει κάτι, θα σου απαντήσω), προκειμένου να κάνουν ένα gourmet διάλειμμα μέσα στο χαμό από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Είπαμε, το delivery menu του Family έχει από κάτι για όλους. Το μόνο πρόβλημα; Σε κάνει να σκέφτεσαι, με κάθε λαχταριστή μπουκιά, πόσο προτιμότερο θα ήταν να είχες το χρόνο να πας, να κάτσεις κανονικά στα τραπέζια του, να ακούσεις τις ωραίες μουσικές σου, να δοκιμάσεις τα ωραία cocktails σου και γενικά να αισθανθείς μέρος της ‘όλοι οι άνθρωποι που εκτιμούν το καλό φαγητό και το καλό γούστο χωράνε’ οικογένειάς του.

Info: Family, Βασιλέως Παύλου 74, κεντρική πλατεία Βούλας, τηλ. Delivery: 212-1043411, Ώρες διανομών: Kαθημερινά από 12:00 έως 01:00),  www.facebook.com/family.voula