ΓΕΥΣΗ

Ovio, το νέο εστιατόριο του Master Chef Πάνου Ιωαννίδη

Ένας ιδιαίτερος χώρος που θυμίζει κήπο και ένα ιταλικό μενού συνθέτουν το νέο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη.

Η ιταλική κουζίνα είναι στα καλύτερα της, καθώς ολοένα και περισσότερα εστιατόρια ανοίγουν με ενδιαφέρουσες προτάσεις και διαφορετική οπτική γωνία.

Λίγο καιρό πριν την εκπνοή του 2019 ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης που έγινε ευρέως γνωστός από το Master Chef άνοιξε το δικό του ιταλικό εστιατόριο.

Στην οδό Απόλλωνος 2-4 στο Σύνταγμα βρίσκεται το εστιατόριο του, όπου ο χώρος είναι όμορφος και αρκετά ιδιαίτερος, καθώς έχεις την αίσθηση πως είσαι σ΄έναν όμορφο κήπο και όχι στο κέντρο της Αθήνας.

Στον κατάλογο θα βρείτε σαλάτες -μεταξύ άλλων σαλάτα με φινόκιο και κατσικίσιο τυρί, σαλάτα vegan με goji berries-, λαβράκι Gravlax, carpaccio affumicato από μοσχαρίσιο φιλέτο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του αγαπάει ιδιαίτερα το ριζότο, το οποίο έχει συμπεριλάβει στο μενού του. Risotto με σπαράγγια και Risotto με γαρίδες και πορτοκάλι είναι μερικές από τις επιλογές. Στην κατηγορία των ζυμαρικών θα βρείτε προτάσεις με spaggetti, gnochi, carbonara και ravioli.

Από κρέας υπάρχει επιλογή μεταξύ άλλων κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα από θυμάρι, ossobuco με άγρια μανιτάρια, tagliatta μοσχαρίσια rib eye, ενώ για όσους θέλετε ψάρι στο μενού θα βρείτε φιλέτο σολωμού.

Ο γλυκός επίλογος θα γραφτεί με creme brulee βασιλικού &passion fruit, lemon pie και σοκολάτα amaretto.

Info: Απόλλωνος 2-4, Σύνταγμα, 2114115755