ΓΕΥΣΗ

Το Πανόραμα της Βούλας είναι το σουβλάκι που έλειπε από την περιοχή

Σε μία περιοχή που κάποτε ήταν γνωστή μόνο για τη θέα της, τώρα φτιάχνεται ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια των Νότιων Προαστίων.

Άνοιξε τον Μάρτιο του 2014 και μέσα σε λιγότερο από ένα εξάμηνο ο Θάνος και ο Αλέξανδρος -είναι αδέρφια- κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μαγαζί για το οποίο μιλάνε όλα τα νου-πού. Οι λόγοι πολλοί, μα πάνω από όλα είναι η ποιότητα στο φαγητό τους. Όλα τα κρέατα είναι ιδανικά και όσο πρέπει μαριναρισμένα πριν μπούνε στα κάρβουνα. Αλλά όπως θα ξέρεις καλά, τα κάρβουνα είναι αυτά που τους δίνουν ζωή και σε κάνουν να τα κοιτάς με το σαλάκι έτοιμο να τρέξει. Αυτά και τα υπόλοιπα πράγματα που θα δεις στον κατάλογό του.

Επιβάλλεται να δοκιμάσεις το μπιφτέκι που είναι 100% μοσχαρίσιο, τα λουκάνικα με πράσα, τα μπριζολάκια χοιρινά αλλά και την σπιτική μελιτζανοσαλάτα “της μαμάς” από τις σάλτσες. Αν θες κάτι διαφορετικό, ρώτα για το μαγειρευτό ημέρας. Μόλις κάτσεις θα έρθουν τα ψωμάκια. Αν αναρωτηθείς για ποιό λόγο είναι τόσο φρέσκα, μάθε ότι ζυμώνονται καθημερινά. Και όλα αυτά πάντα σε λογικές τιμές.

Όλα αυτά τοποθέτησε τα σε ένα πολύ όμορφο χώρο, με υπέροχη διακόσμηση που σου βγάζει αμέσως ζεστασιά. Επιβάλλεται να καθίσεις κοντά στο παράθυρο -’η αν έχει καλό καιρό στην αυλή- για να χορτάσεις και από την θέα του πανοράματος (τώρα εννοώ την περιοχή).

Αν πάλι θες να τα απολαύσεις όλα αυτά από το σπίτι σου τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μένεις Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη ή Καβούρι και το ρολόι να δείχνει κάπου μεταξύ 12:30 και 00:30. (τηλ. 210-8950740, 210-8996425) 

Καλή σου όρεξη.