ΓΕΥΣΗ

Divani Apollon Palace & Thalasso: Πάσχα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βιώστε μια μοναδική Πασχαλινή εμπειρία, που παντρεύει άνεση, πολυτέλεια και γευστική παράδοση, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη.

Το Πάσχα αποκτά ακόμα περισσότερο νόημα για όσους επιλέξουν να μείνουν εντός των ορίων της πρωτεύουσας, που ζει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στα μαγευτικά νότια παράλια της πόλης περιμένει να υποδεχθεί όσους αγαπούν την πολυτέλεια και δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τη θάλασσα.

To Divani Apollon Palace & Thalasso, μέλος των Leading Hotels of the World, σας καλωσορίζει στην όαση του για ένα Πάσχα που παντρεύει άνεση, πολυτέλεια και γευστική παράδοση.

Χαρείτε μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου με τα εορταστικά πακέτα διαμονής, απολαύστε το Αναστάσιμο Δείπνο, συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής ενώ ανήμερα το Πάσχα, διασκεδάστε με live παραδοσιακά ακούσματα και υπέροχες γεύσεις σύμφωνα με τα έθιμα της ημέρας.

  • Διαμονή: 210€ το δίκλινο την ημέρα
  • Αναστάσιμο Δείπνο: 65€ /άτομο και 30€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Πασχαλινό Brunch: 80€/άτομο και 40€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Δείτε αναλυτικά το Πασχαλινό πακέτο, εδώ.

 

Χαρίστε δώρα ομορφιάς και χαλάρωσης

Το Πάσχα είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στον εαυτό μας, δώρα που προσφέρουν ψυχική ανάταση και σωματική ευεξία. Στo Divani Apollon Palace & Thalasso, με περισσότερες από 100 θεραπείες προσώπου και σώματος, δεν θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το gift voucher που επιθυμείτε να χαρίσετε.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golfΕκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί τον μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailormade προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.