ΓΕΥΣΗ

Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής στο Mezze

Με ένα μενού αφιερωμένο στα θρυλικά τσιπουράδικα του Βόλου.

Το μεζεδοπωλείο ΜΕΖΖΕ Γλυφάδα του ομίλου Καστελόριζο φιλοξενεί τον γαστρονομικό θίασο του ΜΕΖΕΝ σε μια σειρά θεματικών γαστρονομικών παραστάσεων που θα μας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα.

Πρώτη στάση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Βόλο  με ένα μενού degustation αφιερωμένο στα θρυλικά τσιπουράδικα της πόλης.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, ο Εxecutive chef του ΜΕΖΖΕ Βασίλης Καφαλούκος και ο R&D chef του  ΜΕΖΕΝ Γρηγόρης Χέλμης ντύνουν τα αποστάγματα Τσιλιλή με δημιουργική μερακλίδικη διάθεση και ο Ανδρέας Διακοδημήτρης του ΜΕΖΕΝ προτείνει τη σειρά.

17 διαφορετικοί δημιουργικοί μεζέδες και 5 διαφορετικά αποστάγματα θα γεμίσουν το βράδυ μας με Βόλο, αγάπη και τσίπουρο.

Προσοχή: Αυστηρά για μερακλήδες!