ΠΟΤΑ

Στα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. και για ποτό

Μπορεί οι επιλογές για ποτό λόγω των νέων μέτρων να λιγοστεύουν, αλλά τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. έχουν και για αυτό τη λύση.

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες. Τα προσωρινά μέτρα που επιβάλλουν το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, όπως και ο περιορισμός του ωραρίου λειτουργίας των bars έως τις 24.00, αλλάζουν προς το παρόν τον χάρτη των βραδινών μας εξόδων. Όμως ποιος είπε ότι δεν μπορείς να πιεις το ποτό σου στο αγαπημένο σου εστιατόριο;

Πράγματι, τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. διαθέτουν όχι μόνο υπέροχους εξωτερικούς χώρους αλλά και επιβλητικές μπάρες, με τους ανθρώπους του ΧΗ.ΜΑ. να προτείνουν special ποτά και ιδιαίτερα cocktails – όλα αυτά βεβαίως πριν τις 24:00, που τα φώτα ανοίγουν, όπως επιβάλλουν τα μέτρα.

Παράλληλα λοιπόν με το φαγητό μας ή μετά από αυτό, πάντα όμως τηρώντας το νέο ωράριο για την ασφάλεια όλων, τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια μας περιμένουν για να απολαύσουμε το ποτό μας. «A la guerre, comme a la guerre» λένε άλλωστε οι Γάλλοι – και έχουν δίκιο.

Μην ξεχάσετε  να ζητήσετε τις χρήσιμες συμβουλές του ευγενικού και εξειδικευμένου προσωπικού των εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ. για την επιλογή του κατάλληλου ποτού ή κρασιού για να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Αναζητήστε επίσης τις premium μπύρες μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που εκπλήσσει ευχάριστα.

XH.MA.

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseAlimos/

www.xima.gr