ΠΟΤΑ

Taf Kappa: Στο all day στέκι του κέντρου για τα καλύτερα after office cocktails συνοδεία comfort food

Το πλούσιο, καθιερωμένο πλέον, brunch που σερβίρεται καθημερινά δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να επισκεφτείς το Taf Kappa.

Είτε επιλέγεις το λαχταριστό πρωινό με pancakes και ζουμερές ομελέτες, είτε προτιμάς χαλαρωτικά aperitivo και ποτά μετά την δουλειά, το Taf Kappa δίνει συνεχώς αφορμές να επιστρέφεις.

Το all day cocktail  bar στον πεζόδρομο των Κάτω Πετραλώνων που μας κρατάει συντροφιά εδώ και 6  χρόνια, έχει καθιερωθεί για τη γευστική εμπειρία που προσφέρει και τη ζεστή του ατμόσφαιρα. Ένα μαγαζί με άποψη, που σερβίρει από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, ανεξάντλητο με εντυπωσιακά πλούσια και νόστιμη κουζίνα, προορισμένο για κάθε περίσταση, όπως αυτή που θέλει τα καλύτερα signature cocktails και τα aperitivo να πίνονται με τη δύση του ηλίου, όταν η διάθεση χαλαρώνει και να συνοδεύονται με ζουμερή πίτσα ή μια χορταστική σαλάτα.

Φυσικά οι γευστικές και fine drinking επιλογές δεν εξαντλούνται εδώ: μια ποικιλία προτάσεων από πιάτα που κινούνται στα μονοπάτια του comfort food και από εμπνευσμένα cocktails, εγγυώνται πραγματική απόλαυση.

Η μουσική, ιδανική για να αποφορτιστείς από την ένταση της καθημερινότητας κυμαίνεται σε swing, jazz και blues ρυθμούς και σε συνδυασμό με την προσεγμένη διακόσμηση δημιουργεί την φιλόξενη, χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα του Taf Kappa .

Taf Kappa, Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτω Πετράλωνα

Τηλ: 2111841138

https://www.instagram.com/taf_kappa/

https://www.facebook.com/TafKappa.allday.bar/