ΠΟΤΑ

Thirty Wine Stories: To νέο wine bar της Γλυφάδας

Εδώ και λίγο καιρό στην οδό Λαοδίκης στη Γλυφάδα βρίσκεις το Thirty Wine Stories, το wine bar που αφηγείται ιστορίες με καλό κρασί, παρέα με ποιοτικό σούσι.

Η Λαοδίκης στη Γλυφάδα είναι πλέον από τις πιο πολυσύχναστες οδούς με στέκια τα οποία ο κόσμος έχει αγαπήσει. Εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει ακόμη πιο πλούσια με το ατμοσφαιρικό – με την ξύλινη κάβα του – Wine & Cocktail Bar ονόματι Thirty Wine Stories που προσφέρει ποιοτικό κρασί, ποικιλία ετικετών και πλέον έναν ολοκαίνουργιο κατάλογο με σούσι.

Εκεί θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 80 ετικέτες κρασιών, τις οποίες θα συνδυάσεις με κρύα πιάτα όπως πλατό αλλαντικών και τυριών, σαλάτες, αλλά και σούσι που φτιάχνεται στην κουζίνα του Thirty Wine Stories δια χειρός του ιάπωνα σεφ Edmond. Αν πάλι αγαπάς τα cocktails, ρίξε μια ματιά στην λίστα με τα κλασικά αλλά και signature cocktails του Thirty Wine Stories.

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε το σούσι του από την άνεση του σπιτιού μας με delivery και take away, ενώ περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, ώστε να ζήσουμε όλη τη wine and sushi εμπειρία στον όμορφο χώρο του Thirty Wine Stories.