ΓΕΥΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SUMMER IN THE CITY

Το Penarrubia μεταμορφώνει τις καλοκαιρινές μας μέρες

Από το πρωί για καφέ μέχρι και το βράδυ για ποτό και φαγητό, το Penarrubia στον Άλιμο είναι αυτό που αναζητούσες για τις καλοκαιρινές σου μέρες στην πόλη.

Ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με τον εξωτερικό του χώρο να είναι πλαισιωμένος από δέντρα και πράσινο και σε συνδυασμό με τα έπιπλα και τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί, το Penarrubia στον Άλιμο είναι το ιδανικό μέρος για αυτές τις μέρες του καλοκαιριού που έχεις αποφασίσει πως θα μείνεις στην πόλη.

Αποτελεί λοιπόν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με έναν καφέ συνοδεία κάποιου γευστικού πιάτου που θα σου τραβήξει την προσοχή διαβάζοντας τον κατάλογο του brunch. Στον χώρο του εστιατορίου που λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και όχι μόνο και να τα συνοδέψεις με κάποιο κρασί μέσα από την ενημερωμένη λίστα που το μαγαζί διαθέτει.

Τα καλοκαιρινά μας βράδια στο Penarrubia κυριολεκτικά απογειώνονται με θεματικές βραδιές, μοναδικά cocktails και δυνατή μουσική. Οι θεματικές βραδιές ξεκινάνε  με την Τρίτη και το omnia event σε ένα ethnic σκηνικό με φωτιές και δάδες με την ανάλογη μουσική να μας ταξιδεύει. Τα σαββατοκύριακα η δυνατή μουσική και η αύρα της θάλασσας αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για να απολαύσεις το ποτό σου ή το cocktail σου συνοδεύοντάς το με κάποιο ελαφρύ πιάτο.