ΓΕΥΣΗ

Προσοχή, τα takeaway cocktails του Flaws είναι άκρως εναλλακτικά

Signature cocktails αλλά και «πειραγμένες» συνταγές σε ένα gastro bar απέναντι από το Μουσείο Γουλανδρή.

Σε μία ήσυχη στοά, απέναντι από το Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι, το Flaws μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ήταν ο ιδανικός προορισμός για κρασί και φαγητό. Στο καθεστώς των lockdowns όμως ανακαλύψαμε και τα φανταστικά cocktails του, που αναδείχθηκαν στα τέλεια συνοδευτικά στις βόλτες στο Καλλιμάρμαρο και τα πέριξ.


Σήμερα, με την εστίαση να κάνει επιτέλους restart, το Flaws διατηρεί φυσικά τη συνθήκη του takeaway, όμως ενδείκνυται για να απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές βραδιές που είναι ήδη εδώ. Οι φανατικοί θαυμαστές των tiki cocktails ορκίζονται στο Zombie – μία από τις πλέον αγαπημένες επιλογές στο Flaws, αλλά η λίστα είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Με ονόματα όπως Naked Balarina (λευκή τεκίλα, ρούμι από τη Μαρτινίκα, lime, κόκκινο grapefruit, αλάτι, βανίλια Μαδαγασκάρης και περγαμόντο), Mango Buena (παλαιωμένο ρούμι, lime, λικέρ πορτοκαλιού, δυόσμο και πουρέ μάνγκο) και Call me after midnight (βότκα, βατόμουρα, αγριοφράουλα, χυμό από εσπεριδοειδή, βασιλικό και κράνμπερι), η απόφαση θα είναι δύσκολη. Το μόνο εύκολο είναι να μη μείνεις μόνο στο ένα cocktail.