ΓΕΥΣΗ

Το Ψαράκι σου δίνει λύσεις για τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας

Το Ψαράκι είναι εδώ, δίπλα σου, και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, και σου προτείνει γευστικές λύσεις για τη νηστεία. Μάλιστα, τις φέρνει και στην πόρτα σου.

Το Ψαράκι στη Σχάρα, στην οδό Θεομήτορος στον Άλιμο, θα το γνωρίζεις. Είναι το μέρος, το οποίο σε προμηθεύει σταθερά με φρέσκο και ποιοτικό ψάρι, μαγειρεμένο σε κάθε μορφή, σέβεται τον πελάτη και προσαρμόζει σε εκείνον πολλά πιάτα.

Τώρα, και καθόλη τη διάρκεια της παρούσας εβδομάδας, σου λύνει τα χέρια, σου προτείνει ποικίλα γευστικά- και φυσικά νηστίσιμα- πιάτα, και τα παραδίδει στο σπίτι σου.

Γεμιστό καλαμάρι, σουπιές με σπανάκι, μυδοπίλαφο, χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, καραμελωμένο χταπόδι με κρεμμύδι και συνοδεία είτε από ψητά λαχανικά, είτε από πουρέ πατάτας, είναι ορισμένες μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, Γιώργο Αβραμίδη.

«Το μενού μας διαθέτει, επίσης, κροκέτες, χταποδοκεφτέδες, τηγανιτά καλαμαράκια, θράψαλο, οστρακοειδή και καβουράκια».

Το Ψαράκι ετοιμάζει και γεύματα παρασκευασμένα σε μικρές ποσότητες, δέκα με 12 μερίδες, περίπου, καθώς και δυο με τρία πιάτα ημέρας.

Μπορείς να έχεις ό,τι θελήσεις από τα παραπάνω, αρκεί να τα παραγγείλεις περίπου μια ώρα πριν, διευκρινίζει ο Γιώργος.

Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και την επιλογή του έτοιμου φαγητού, με τις τιμές να κυμαίνονται ανάμεσα στα έξι και στα οκτώ ευρώ.

«Σχετικά με τα καλαμαράκια ή τα χταπόδια, η τιμή κυμαίνεται στα δέκα με 20 ευρώ ανά κιλό».

Το Ψαράκι θα πραγματοποιεί delivery καθόλη της διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος, Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Παρασκευή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 17:00. Μπορείς να ενημερώνεσαι για τα νηστίσιμα πιάτα και στο site.

Info:

1. Ψαράκι στη Σχάρα, Θεομήτορος 48, Άγιος Δημήτριος, Τηλ.Παραγγελιών: 210 9888000

http://fishgrill.gr/

https://www.facebook.com/psaraki.sti.sxara/

2. Ψαράκι στη Σχάρα, Κουκλουτζά 3, Καισαριανή, 21 5501 2345

https://www.facebook.com/psaraki.sti.sxara.athens/