ΓΕΥΣΗ

Λότζα: Η καλύτερη επιλογή κρεατοφαγίας και στο delivery

«Μένουμε Σπίτι» και παραγγέλνουμε εκλεκτά καλαμάκια, χειροποίητο κεμπάπ, νέες γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές από τη Λότζα στην Ηλιούπολη.

Ένα από τα πιο εκλεκτά κρεατοφαγεία των νοτίων, η Λότζα, σε εξυπηρετεί με ένα μόνο τηλεφώνημα από Δευτέρα έως Παρασκευή απ’ τις 17:00 έως τις 00:00 και Σαββατοκύριακο 12:00 – 00:00, φέρνοντας στο σπίτι σου όλες τις γεύσεις που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν κάνει νούμερο ένα γευστικό προορισμό.

Σ΄ αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία που ζούμε και με το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», το φημισμένο ψητοπωλείο της Ηλιούπολης θα σε ταξιδέψει γευστικά και πάντα με ασφάλεια καθώς τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής τόσο στη παρασκευή των τροφίμων όσο και στη μεταφορά τους από το μαγαζί στο σπίτι σου.

Στο μενού θα βρεις, εκτός από τα εκλεκτά καλαμάκια και το χειροποίητο κεμπάπ, πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, αλλά και νέες γεύσεις. Από τον ανανεωμένο κατάλογο δεν λείπουν και οι πιο παραδοσιακές συνταγές που θυμίζουν την κουζίνα της μαμάς: «Αυγά του πασά» που φτιάχνονται με σουτζούκι ή χοιρινό παστό, η ελληνική εκδοχή του χιουνκιάρ μπεγερντί με τα ψημένα στα κάρβουνα καλαμάκια μοσχάρι ή κοτόπουλου και τον πουρέ μελιτζάνας και μοσχαρίσια μπιφτεκάκια που συνοδεύονται από φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.

Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις διάφορα κρεατικά, σου προτείνουμε τις ποικιλίες που βγαίνουν για δύο ή τέσσερα άτομα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι υπάλληλοι του delivery χρησιμοποιούν γάντια μίας χρήσης έτσι ώστε να παραλαμβάνεις τη παραγγελία σου με απόλυτη ασφάλεια.