ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Το Πανόραμα της Βούλας μας κάνει παρέα ενώ βλέπουμε Μουντομπάσκετ

Γιατί η γνώση του τι να παραγγείλεις ενώ βλέπεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του να κάνουν τα δικά τους στην Κίνα, κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ πιο γευστικό.

Το Πανόραμα της Βούλας ήταν το πρώτο ψητοπωλείο στην ομώνυμη περιοχή. Άνοιξε τον Μάρτιο του 2014 και μέσα σε λιγότερο από ένα εξάμηνο ήταν ένα από τα μαγαζιά που γνώριζε κάθε νότιος. Το μυστικό της επιτυχίας του; Σύμφωνα με τα δύο αδέρφια που βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση, τον Θάνο κα τον Αλέξανδρο, η ποιότητα. Εδώ θα βρεις το παραδοσιακό σουβλάκι, όπως ήταν παλιά, με κρέατα πάντα φρέσκα -άλλωστε το εστιατόριο δεν έχει καν κατάψυξη- και προϊόντα χειροποίητα. Τίποτα δεν είναι έτοιμο.

Ανάμεσα σε όσα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις περιλαμβάνονται η μερίδα μπιφτέκι μοσχαρίσιο, το χοιρινό καλαμάκι και ο γύρος κοτόπουλο – σύμφωνα με πολλούς ο καλύτερος που μπορείς να βρεις. Αλλά αν πρέπει να πούμε για εκείνο που χαρακτηρίζει το Πανόραμα της Βούλας, αυτό είναι σίγουρα το καλαμάκι προβατίνας. Αν βέβαια πάρεις καλαμάκι κοτόπουλο, να ξέρεις πως μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μπούτι ή στήθος.

Στα τυλιχτά, μη διστάσεις να προσθέσεις τζατζίκι, αλλά όχι όποιο κι όποιο. Ζήτα το τζατζίκι των ερωτευμένων που δεν έχει σκόρδο και μπορείς να το φας ακόμα κι αν είσαι σπίτι με παρέα. Μη νομίζεις όμως ότι από εδώ θα παραγγείλεις μόνο κρεατικά. Υπάρχει και καλαμάκι μανιταριών, όπως και μερίδα ψητών λαχανικών (συνόδεψέ τη με ταλαγάνι Μεσσηνίας), ενώ καθημερινά θα βρεις διαφορετικά μαγειρευτά φαγητά – ρώτα και θα σε ενημερώσουν για τα πιάτα ημέρας.

Ώρες delivery: 12.00- 00.00

Περιοχές εξυπηρέτησης: Βάρη, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Βούλα, Γλυφάδα