ΓΕΥΣΗ

Στα νότια το brunch το θέλουμε στο σπίτι και in a box

Breaking News: Γλυφαδιώτισσα φτιάχνει home made brunch και στο στέλνει σπίτι σου, με κουτί και με τα όλα του και πάνω από όλα με εξαιρετικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Μας έλειψαν μερικά τηγανά αυγά, αλλά πρώτον δεν συσκευάζονται (το ξέρουμε) και δεύτερον, ας κάνουμε και τίποτα εμείς. Όλα στα πιάτο από τη Didi θα τα έχουμε;

Ναι, καλά κατάλαβες, η Didi φτιάχνει πράματα και θάματα και με την ονομασία Sweet Co by Didi στα στέλνει την Κυριακή στο σπίτι σου. Εμείς, ζηλέψαμε την δικιά μας, Ιφιγένεια Γεωργαλή που πήρε ένα από τα πρώτα brunch in a box, αλλά παράλληλα τρελαθήκαμε με τις γεύσεις που σερβίρει η Δήμητρα.

Κάτσε μισό, πάρε μια ανάσα και δες τη λίστα

Pancakes με maple syrup
Sandwiches με προσούτο και γραβιέρα δικής της παραγωγής
Carrot Cake (αξίζει να ξέρεις, ότι πριν από όλα αυτά το Carrot Cake ήταν ένα από αυτά που πήγαινε στις φίλες της και τρελαίνονταν)
Cookies με σοκολάτα
Quiche (κλασικά, με μπέικον ε
Φρέσκο ψωμί
Σπιτική μαρμελάδα λεμόνι
Μερέντα
Αυγά scrambled με μπέικον ή frittata με πιπεριά και λουκάνικο
Χυμό πορτοκάλι

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις

Η τιμή για δύο άτομα είναι στα 33 ευρώ, ενώ μπορείς να παραγγείλεις είτε για 4 (52 ευρώ), είτε για 6 άτομα (65 ευρώ). Από εκεί και πέρα, μπορείς να δεις, τη Facebook Page που έχει φτιάξει, φρέσκια και αυτή σαν το brunch της και να κάνεις την παραγγελία σου. Εμείς, την κάναμε ήδη.

Δες και μερικές φωτογραφίες, έτσι για το κλείσιμο