ΓΕΥΣΗ

Στο Little House θα απολαύσετε μπισκότα, τούρτες και cup-cakes εσύ κι ο σκύλος σου

Η νέα άφιξη στη Γλυφάδα είναι ένα μικρό καφέ κι wine bar όπου μπορείς να πας μαζί με το σκύλο σου και να δοκιμάσετε νόστιμες λιχουδιές.

Πώς θα σου φαινόταν να πήγαινες σε ένα χαριτωμένο μαγαζί μαζί με το σκύλο σου (χωρίς να νιώθεις όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σου) για να απολαύσεις τον καφέ σου και να μοιραστείς με τον τετράποδο φίλο σου ένα κομμάτι τούρτα ή λαχταριστά cup cakes.

Ξέρω ότι μπορεί να απορείς διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά σε διαβεβαιώνω πως αυτό το μαγαζί υπάρχει κι μάλιστα στη Γλυφάδα.

Το Little House wine and beer bar άνοιξε τον Οκτώβριο σερβίρει καφέ, ζεστά αφεψήματα (δοκίμασε τη σοκολάτα με σοκοφρέτα), θα βρεις pizza με γέμιση σοκοφρέτα (ένα πιάτο που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει best seller) τορτίγια με σοκοφρέτα, αλλά και αλμυρές επιλογές.

Το διαφορετικό που θα βρεις στο μαγαζί είναι τα μπισκότα, οι τούρτες και τα cup cakes τα οποία μπορεί να τα απολαύσει κι ο σκύλος σου. «Τα συγκεκριμένα προϊόντα παρασκευάζονται χωρίς ζάχαρη και οτιδήποτε υλικό που δεν κάνει να φάει ένας σκύλος» μου εξηγεί ο ιδιοκτήτης του μικρού cosy καφέ-μπαρ Λάμπρος Κωνσταντάρας. Μάλιστα, στο dog friendly μαγαζί ήδη έχουν κλειστεί birthday parties ιδιοκτήτες τετράποδων.

Από το μεσημέρι μέχρι την ώρα που κλείνει στο Little House θα απολαύσεις ετικέτες μπύρας (κάθε Παρασκευή η μπύρα κοστίζει μόλις 2 ευρώ) και κρασιού, ενώ υπάρχουν ποικιλίες τυριών κι αλλαντικών που ταιριάζουν ανάλογα με το ποτό που πίνεις.

Πλέον στις καθημερινές σου βόλτες μπορείς να παίρνεις παρέα τον τετράποδο φίλο σου σε ένα χώρο που πάντα είναι ευπρόσδεκτος.