ΓΕΥΣΗ

Stories Urban Bistronomy: Ένα νέο εστιατόριο με ελληνική κουζίνα σε πιο comfort εκδοχή

Η νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης έχει την υπογραφή του σεφ Γιάννη Λιόκα και το γαστρονομικό του concept βασίζεται στις ελληνικές γεύσεις.

Τοποθετημένο στο rooftop του ξενοδοχείου Editor Athens Hotel, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το εστιατόριο Stories Urban Bistronomy αποτελεί ένα γαστρονομικό concept βασισμένο στην ελληνικότητα. Εδώ η υψηλή γαστρονομία συναντάει το casual dining και γίνεται το απόλυτο match που έχει γίνει ευρέως γνωστό με τον όρο bistronomy.

Ο chef Γιάννης Λιόκας  και η ομάδα του παρουσιάζουν την ελληνική κουζίνα στην πιο σύγχρονη και ντελικάτη προσέγγισή της. Με αναφορές στη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας, ετοιμάζουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας με άλλη ματιά. Στο menu οι προτάσεις ανανεώνονται ανάλογα με την εποχικότητα των πρώτων υλών που πάντοτε επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή από την ομάδα. Πιάτα που μιλάνε νέα ελληνικά, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν στο νου γευστικές αναμνήσεις της παραδοσιακής Ελλάδας.

Στον κατάλογο του εστιατορίου μεταξύ άλλων θα βρείτε πρασοτυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο, λαχαντοντολμά στα κάρβουνα, χυλοπιτάκι με κόκορα στιφάδο και τυρί μετσοβόνε, μοσχαρίσια μάγουλα και μπακαλιάρο.

Stories Urban Bistronomy

Βορέου 5-7 & Καρόρη, Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Τηλ. 2103311444