ΓΕΥΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SUMMER IN THE CITY

Στου «Μπάμπη» θα γευτείς παραδοσιακό φαγητό σαν της μαμάς

Με παράδοση και ιστορία χρόνων, η ταβέρνα του Μπάμπη στο Φάληρο σερβίρει καθημερινά πιάτα βγαλμένα μέσα από τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Επί της λεωφόρου Αμφιθέας, στο Φάληρο και για 52 και πλέον χρόνια, η ταβέρνα του Μπάμπη αποτελεί συνώνυμο του παραδοσιακού φαγητού, αυτού που οι μαμάδες μας έφτιαχναν και μοσχοβολούσε ολόκληρο το σπίτι. Με τις ποιοτικές πρώτες ύλες να αποτελούν βασικό στοιχείο του μαγαζιού αλλά και το μεράκι, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η ταβέρνα του Μπάμπη αποτελεί σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων.

Στον κατάλογό του λοιπόν θα βρει κανείς μια τεράστια ποικιλία φαγητών της ώρας, ορεκτικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και φυσικά την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, τα φημισμένα μπιφτέκια του Μπάμπη για τα οποία κόσμος συρρέει από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Όσο και να ψάξεις, μυστική συνταγή δεν θα βρεις, θα σου πουν οι άνθρωποι του μαγαζιού. Η ποιότητα των υλικών και οι σωστές τους αναλογίες είναι αυτά που τα καθιστούν πεντανόστιμα και μοναδικά.

Επίσης, εδώ και λίγο καιρό, στην ταβέρνα του Μπάμπη θα βρεις και μαγειρευτά πιάτα, σαν να βγήκαν κατευθείαν από την κουζίνα της μαμάς. Γεμιστά, μοσχαράκι κοκκινιστό, γίγαντες και πολλές άλλες επιλογές θα δώσουν μια γευστική ποικιλία στις μέρες σου και θα σε χορτάσουν υγιεινά. Η δυνατότητα του delivery είναι φυσικά και αυτή διαθέσιμη, με τα αγαπημένα πιάτα του Μπάμπη να φτάνουν καθημερινά στην πόρτα σου ζεστά και μυρωδάτα σε λίγα λεπτά και με επιλογή εξόφλησης μέσω κάρτας.

Όλα τα υγειονομικά μέτρα τόσο εντός του μαγαζιού, όσο και κατά την διαδικασία του delivery τηρούνται κατά γράμμα με συχνές απολυμάνσεις και χρήση μασκών να αποτελούν πλέον πρωτόκολλο.