ΓΕΥΣΗ

Τα 7 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις στους Κουλουράδες της Βούλας

Δοκιμάσαμε όλες τις γεύσεις που παρασκευάζονται καθημερινά από τους Κουλουράδες της Βούλας και προτείνουμε γλυκές και αλμυρές νοστιμιές.

Η σωστή ημέρα από το πρωινό ξεκινάει, σωστά; Η εποχή που ξεκινούσαμε την εργασία μας νηστικοί με μόνο συντροφιά τον καφέ έχει περάσει (για τα καλά). Πλέον, γυναίκες και άντρες προσέχουμε τη διατροφή μας ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

Και μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της (απαιτητικής) καθημερινότητας να μην επιτρέπουν (πάντα) να απολαμβάνεις στο σπίτι σου το πρωινό, όμως υπάρχουν οι γευστικοί προορισμοί για να σου φτιάξουν την ημέρα.

Μια πρωινή στάση πριν το γραφείο του Nou-Pou είναι οι Κουλουράδες της Βούλας. Γιατί οι επιλογές είναι πολλές, καλές και πάνω από όλα φρέσκιες.

Οι 7 γεύσεις που σου προτείνω να δοκιμάσεις οπωσδήποτε:

Κλασσικό κουλούρι – γιατί ότι και να δοκιμάσεις πάντα επιστρέφεις στις κλασσικές επιλογές.

Φρατζολάκι με μήλο και κανέλα –μια γλυκιά επιλογή που έχει ιδιαίτερη ζήτηση και θα σου θυμίσει μηλόπιτα.

Φρατζολάκι αγριοκέρασο –για εσένα που σου αρέσουν οι μαρμελάδες αυτή είναι η πιο νόστιμη επιλογή.

Φρατζολάκι σοκολάτα –εντάξει δεν μπορούμε εύκολα να αντισταθούμε στην σοκολάτα πόσο μάλιστα όταν συνδυάζεται με ψωμάκι που γίνεται από τη ζύμη του κουλουριού.

Φρατζολάκι παστράμι (φιλέτο μοσχάρι με γραβιέρα) – πολύ ιδιαίτερο σάντουιτς που θα επιστρέψεις πολλές φορές για να το απολαύσεις.

Φρατζολάκι τυρί ARLA- γαλοπούλα –μια κλασσική επιλογή που έχει μεγάλη ζήτηση.

Φρατζολάκι σοκολάτα με κάστανο – ο συνδυασμός από μόνος του είναι δυνατός και ειδικά τώρα το χειμώνα μας αρέσει λίγο παραπάνω.