ΓΕΥΣΗ

Τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. κάνουν ξεχωριστές ακόμα και τις στιγμές του lockdown

H παστουρμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο, το χωριάτικο λουκάνικο που μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή, το κοκορέτσι που έχει γράψει ιστορία και πολλά ακόμη αγαπημένα πιάτα από τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ έρχονται στην πόρτα μας.

Πόσοι από εμάς έχουμε επιθυμήσει ένα πιάτο που το βρίσκουμε αποκλειστικά στο αγαπημένο μας εστιατόριο;  Πόσο θέλουμε να νιώσουμε ότι τρώμε στο σπίτι κάτι ξεχωριστό που δεν μπορούμε να το μαγειρέψουμε οι ίδιοι;

Μετά από τόσο καιρό που τα εστιατόρια είναι κλειστά, το να παραγγείλουμε τα αγαπημένα μας πιάτα στο σπίτι είναι μια από τις λίγες πολυτέλειες που μας έχουν απομείνει.

Μία παστουρμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ένα χωριάτικο λουκάνικο που μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή, το κοκορέτσι που έχει γράψει ιστορία, το ξεχωριστό γιαουρτλού κεμπάπ με ψητή μελιτζάνα, το συκώτι γάλακτος με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και, βεβαίως τα εμβληματικά κρεατικά των εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ.., όπως το λαχταριστό T-bone, η ζουμερή σταβλίσια και το εκλεπτυσμένο Rib eye μπορούν όλα να έρθουν με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι μας.

Είναι μαθηματικά βέβαιο, για να μιλήσουμε στη γλώσσα των εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ., ότι θα έρθει σύντομα και πάλι η στιγμή που θα ολοκληρωθεί «ο κύκλος της πανδημίας» και θα βρεθούμε και πάλι στα μέρη που αγαπάμε. Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, μπορούμε με το μυαλό μας, με τη σκέψη μας και με… τη βοήθεια της υπηρεσίας delivery, να ταξιδέψουμε μαζί με τις αγαπημένες μας γεύσεις και να δημιουργήσουμε στον χώρο μας την ατμόσφαιρα ενός εστιατορίου.

«Πίσω από κάθε πιάτο των εστιατορίων μας υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν με ασφάλεια, απομονωμένοι λόγω των αποστάσεων, αλλά συνεχίζουν και βάζουν το μεράκι τους, το ταλέντο τους και ενώνουν νοητά μία αλυσίδα χωρίς κρίκους, αλλά έστω και υπό αυτές τις συνθήκες μας κάνουν να συνυπάρχουμε» λένε οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ.

XH.MA.

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseAlimos/

www.xima.gr