ΓΕΥΣΗ

Τα εστιατόρια του Four Seasons Astir Palace Hotels Athens

Αυτά είναι τα εστιατόρια και τα lounge bars του ξενοδοχείου που μόλις άνοιξε τις πύλες του για το κοινό.

Μία νέα γευστική εποχή ξεκινάει για το Four Season Astir Palace Hotels Athens. Με επίκεφαλή τον Executive Chef Bertrand Valegeas, ο οποίος φέρει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία σε κουζίνες όλου του κόσμου, η γευστική εμπειρία του ξενοδοχείου είναι τόσο ποικιλόμορφη όσο και η ίδια η ελληνική κουλτούρα. Ο Food & Beverage Director, Σωτήρης Ανανιάδης εξηγεί:

“Μέσα στο ξενοδοχείο προσφέρουμε οκτώ μοναδικά concepts εστιατορίων, με εύκολη πρόσβαση σε άλλα εστιατόρια της χερσονήσου, συμπεριλαμβανομένου του Nobu Matsuhisa Athens.  Στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ιταλικές σπεσιαλιτέ στην trattoria Mercato, να μοιραστούν αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικούς γεύσεις στη παραθαλάσσια Taverna 37; να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα με tapas, ceviche και κοκτέιλ στο λατινοαμερικανικό Helios, ή – και αυτή είναι η προσωπική μου σύσταση – να απολαύσουν μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία στο Πέλαγος, όπου διαθέτουμε τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά ημέρας τα οποία ετοιμάζονται στην ανοιχτή κουζίνα από τους Chef μας, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε επισκέπτη».

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου

ΠΕΛΑΓΟΣ: Εστιατόριο ελληνικών θαλασσινών που προσφέρει ότι πιο φρέσκο από τους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας.

ΜERCATO: Αυθεντική ιταλική τρατορία. Υλικά από όλη την Ιταλία με ζωντανό pizza station με γεύση και άρωμα Ιταλίας.

TAVERNA 37: Παραθαλάσσια ταβέρνα εμπνευσμένη από την κουζίνα όλης της Ελλάδας με τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά.

HELIOS: Το αυθεντικό Λατινοαμερικάνικο εστιατόριο μας που διαθέτει κρέατα κοπής Νοτίου Αμερικής καθώς και παραδοσιακό Ceviche Station.

Tα υπαίθρια εστιατόρια Taverna 37 και Helios θα ανοίξουν κοντά στο Πάσχα, καιρού επιτρέποντος.

Lounges & Bars

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προσφέρει επίσης το Astron Lounge  στο lobby του ξενοδοχείου για ελαφρύ φαγητό, απογευματινό τσάι και κοκτέιλ, το κομψό Avra Lounge, όπου οι mixologists ετοιμάζουν καθημερινά signature cocktails, και το αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του Astir Palace το Aristotle’s cigar and cognac lounge. Κατά τους θερινούς μήνες, το beach lounge θα προσφέρει φαγητό και ποτό στις εξωτερικές πισίνες και παραλίες του ξενοδοχείου.

ΑVRA: To Lounge του Ναυσικά. Το πιο ζωντανό και sexy aperitivo bar της πόλης. Ζωντανό και δυναμικό, το τέλειο σημείο για να απολαύσεις την καλύτερα θέα με το πιο δυναμικό crowd της πόλης.

ΑSTRON: Το sophisticated & elegant lounge του Αρίωνα. Απολαύστε ένα ποτήρια σαμπάνια θαυμάζοντας τη θέα στη θάλασσα.

ARISTOTLE’S: Premium & Luxury Cigar lounge, για εκείνους που αναζητούν την πιο σπάνια ποικιλία cigars & spirits από όλο τον κόσμο.

ΚΥΜΑ : Το δυναμικό και hip pool service στην Πισίνα του Ναυσικά και τις 3 ιδιωτικές μας παραλίες. Προσφέρει all day beach service από τις κουζίνες του εστιατορίου.