ΓΕΥΣΗ

Τα καλύτερα delivery για να δεις μπάλα

Πριν ανοίξεις τους καταλόγους από τα delivery, το Nou-Pou.gr φτιάχνει το δικό του, ώστε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ να έχεις έναν μπούσουλα. Α, μιλάμε μόνο για σουβλάκια, πίτσες και burgers. Μπάλα βλέπουμε. 

Πίτσες

Home Pizza: Η πίτσα του νότου, αφού η συγκεκριμένη μίνι αλυσίδα δραστηριοποιείται μόνο στις περιοχές των νοτίων προαστίων. Έξτρα πεπερόνι, πολύ καλή ζύμη και γενικώς μια πίτσα που ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει και πάντα θα την έχεις στις πρώτες επιλογές σου. Την αγαπάμε.

Fontanina: Ωραία, λεπτή στο φούρνο, από το ιταλικό καφέ/μπιστρό της Βούλας που οι ντόπιοι εκτιμούν για τις ωραίες γεύσεις του. Αν δεν της έχει δώσει ποτέ μια ευκαιρία, κάντο και δεν θα χάσεις. 

Da Bruno: Γνωστό ιταλικό εστιατόριο, χαίρει εκτίμησης πολύ κόσμου, με ποιότητα και ωραίες γεύσεις. Τι άλλο θες; Να σου κάνουμε την παραγγελία;

Vincenzo: Διάσημο στα πέριξ, ιταλικό εστιατόριο, με πολύ καλή λεπτή πίτσα. Μεγάλο ατού του μαγαζιού το delivery καθώς έχει καταφέρει να συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες του, σε βραδιές που θες την πίτσα σου για να πάνε τα γκολ κάτω.

Roma Pizza: Άλλου τύπου, ξέρεις, από αυτήν την ωραία πίτσα με το λίγο παραπάνω λάδι, που πάντα το θες, αλλά ντρέπεσαι να το ζητήσεις. Για όσους μένουν προς Φάληρο μεριά, η Roma Pizza είναι εκεί και συνεχίζει. 

Burgers

Burger Joint: Με τα hangover του, με το kingsize μπιφτέκι του αν θες, με πολύ ωραίες λεπτοκομμένες πατάτες, με τη (δικαιολογημένη) φήμη του. Το BJ είναι από τις πρώτες σκέψεις σε delivery και αυτό δεν είναι έκπληξη. Αγάπη μόνο.

Queen: Η ιστορία του είναι τόσο μεγάλη, που όταν τα νέα μαγαζιά με burger αναφέρονται σε αυτό, το κάνουν με ταπεινότητα. Ένα χαμ με μπιφτέκι και ένα διπλό τσιζ, με πατάτες-μαγιό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις σέντρα στο ματς. 

Just Burgers: Ο κατάλογος του είναι ένα ποίημα και το κάθε burger ένας στίχος γεμάτος έμπνευση. Εξαιρετικοί συνδυασμοί γεύσεων και υλικών, γκουρμέ εμπνεύσεις και πρωτότυπα burgers. Ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του Νότου. 

In Situ: Εδρεύει στην Αργυρούπολη και τα τελευταία 5 χρόνια άλλαξε τα βράδια και τα ξημερώματα πολλών παρεών, που μαζεύονται στα τραπέζια του για μερικά homemade burgers, σάντουιτς και φυσικά τις βάφλες που εμπνέεται ο Σάκης, ο άρχων του μαγαζιού και των ξενυχτιών. 

Simply Burgers: Αλυσίδα που τιμάμε χρόνια, γιατί μας εκτιμάει χρόνια ως πελάτες και καταναλωτές. Ανανεωμένη το τελευταίο διάστημα, με νέες γευστικές προτάσεις. Το Simply Burgers ήταν αυτό που έδειξε το δρόμο.

American Burger: Το όνομα του είναι ταυτόσημο με αυτό που τρως, αφού το burger του είναι τόσο αμερικάνικο, σε γεύση και όψη, που σε πείθει με το που το δεις. Αν το φας κιόλας, άστο καλύτερα, μην σου πούμε και σου κάνουμε spoiler. 

Μια κατηγορία μόνο του

KFC: Ένα bucket με 24 φτερούγες, ένα zinger tower burger και μερικά καυτερά μπούτια. Ναι, αυτά. Καλό σας βράδυ. (Όποιος αγαπάει τα KFC, δεν χρειάζεται συστάσεις).