ΓΕΥΣΗ

Τα καταστήματα Μπαλάσκας σε μαθαίνουν να τρως σωστά μέχρι να πεις «Delicatessen»

Το brand- γέννημα θρέμμα των Νοτίων Προαστίων είναι ο πιο εκλεκτός μας σύμμαχος στην ποιοτική διατροφή.

«Καλό φαγητό, καλή διάθεση» λέει ένα αγγλικό ρητό και αλήθεια, ποιος διαφωνεί μ’ αυτό; Καλό φαγητό, όμως, δεν είναι εκείνο που απλά σερβίρεται εντυπωσιακά ή έχει μαγειρευτεί σωστά. Πρώτα απ’ όλα η τροφή που μας προσφέρει ικανοποίηση κι αίσθημα πληρότητας είναι η ποιοτική τροφή. Χωρίς τη σωστή πρώτη ύλη, το φαγητό δε θα είναι ποτέ απολαυστικό, αυτός είναι πλέον ο βασικός κανόνας σε μία εποχή που η σωστή διατροφή θεωρείται παράγοντας καλοζωίας και μακροβιότητας. Δηλαδή υγείας κι ευτυχίας.

Οι ουρανίσκοι των περισσότερων καταναλωτών είναι πλέον αρκετά εκπαιδευμένοι ώστε να διακρίνουν το ποιοτικό φαγητό και ποτό. Στις μέρες μας, η εκλεκτή, πολύπλευρη διατροφή δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, απαίτηση. Κι αυτό είναι κάτι που στην αλυσίδα καταστημάτων Μπαλάσκας Delicatessen & Catering γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια.

Ένα brand που «γεννήθηκε» και «μεγάλωσε» στα Νότια και που προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα κι εξυπηρέτηση στην αγορά από το 1975, σύμφωνα με το όραμα του ιδρυτή της, Στέφανου Μπαλάσκα, ο οποίος αναλαμβάνοντας αρχικά να εξυπηρετήσει τις απαιτητικές shopping lists των μικρών και μεγάλων yachts (μια υπηρεσία που υπάρχει μέχρι και σήμερα) προέβλεψε από πολύ νωρίς την τάση που έμελλε να γίνει θεμελιώδης κανόνας του σύχρονου healthy living: Το ψυγείο και η κάβα μας πρέπει να είναι εξοπλισμένα με πραγματικά αγνές και ποιοτικές τροφές, κι όχι «απλά» γεμάτα.

Σε αντίθεση με το παρελθόν που στη συνείδηση των πιο πολλών το “delicatessen” ήταν κάτι ακριβό, πολυτελές κι όχι απαραίτητο, σήμερα κατέχει τη θέση που του αξίζει στο καθημερινό καλάθι μας.

Στο Μπαλάσκας Delicatessen θα ψωνίσεις βιολογικά φρούτα και λαχανικά, τα κρέατα, τα τυριά σου, είδη αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής, θα διαπιστώσεις πως και τα vegan προϊόντα έχουν ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον και θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα gluten free προϊόντα επιλέγοντας ακόμα πιο ποιοτικές επιλογές. Κι όλα αυτά ολόφρεσκα, τηρώντας μία πολύ ανταγωνιστική και συμφέρουσα για τον πελάτη σχέση ποιότητας-τιμής.

Μοναδικές επιλογές προϊόντων, όπως σιτεμένα κρέατα άνω των 60 ημερών, παλαιωμένη παρμεζάνα άνω των 26 μηνών, φίνα γαλλικά τυριά, πατέ και φουα γκρα, κρασιά από τους Ελληνικούς Αμπελώνες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Χιλή και την Καλιφόρνια και πολλά, αμέτρητα ακόμα γευστικά καλούδια, τα οποία φτάνουν στο καλάθι μας μετά από εξαντλητικούς ποιοτικούς ελέγχους και διαδικασίες γευσιγνωσίας από έμπειρους του είδους.

Οι άνθρωποι κάνουν τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά. Στην περίπτωση της Μπαλάσκας Delicatessen πρόκειται μία οικογενειακή υπόθεση που μέλημά της είναι να εισάγει και να προσφέρει μοναδικές γεύσεις από τις 4 γωνιές του πλανήτη. Η νέα γενιά της οικογένειας Μπαλάσκας πήρε στα χέρια της όχι μόνο ένα σημαντικό κληροδότημα, αλλά και το πάθος για το εκλεκτό έδεσμα το οποίο συνεχίζει να εξελίσσει πραγματοποιώντας προσωπικά ταξίδια σε μέρη του κόσμου με φήμη σε αυθεντικές γεύσεις, με συχνότερους προορισμούς τη Βόρεια και Νότια Ιταλία, τη Γαλλία και την Αγγλία. Κι αν κάτι συνδέει τους παλιούς με τους νέους, είναι η εμμονή στη σωστή εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη γνώση. Και στα 5 καταστήματα Μπαλάσκας το ανθρώπινο δυναμικό ξέρει τα προϊόντα του και είναι απολύτως πρόθυμο να λύσει την κάθε απορία σε όποιον έρχεται εδώ να κάνει τα ψώνια του. Κι αν δεν μπορεί, κανένα πρόβλημα, μ’ ένα τηλεφώνημα, η παραγγελία μας έρχεται στο σπίτι, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, από Δευτέρα έως και Κυριακή.

Ενημερώσου για όλα τα νέα προϊόντα των Μπαλάσκας Delicatessen στο Instagram και το Facebook  ή επισκέψου την ιστοσελίδα www.mpalaskas.com

Μπαλάσκας Καταστήματα:

Αφροδίτης 39, Π.Φάληρο, 210-9830268

Α.Παναγούλη 56 & Φαίδρας 6, Γλυφάδα, 210-8983348

Π.Πέτρου 35 & Ερμού 69, Γλυφάδα, 210-8940826

Προόδου 42 & Ερμού 12, Πανόραμα Βούλας, 210-8996216-7

Απόλλωνος 2, Βάρκιζα, 210-9656906-7

Instagram

Facebook