ΓΕΥΣΗ

Τα νότια μαγαζιά που μας εκπροσωπούν στο Athens Street Food Festival

Στο Athens Street Food Festival θα βρείτε δύο αγαπημένα μας νότια μαγαζιά που μας κάνουν περήφανους σε όλη την Αθήνα.

Το πρώτο τριήμερο του Athens Street Food Festival πέρασε, ενώ αναμένουμε ακόμη δύο (11,12,13/5 και 18,19,20/5). Όλη η Αθήνα έσπευσε να πάει και να δοκιμάσει τα κολασμένα και νόστιμα πιάτα του Φεστιβάλ, ενώ σχετικά posts με φαγητό συνοδευόμενα από το hashtag #foodporn μας έκαναν να μας τρέχουν τα σάλια.

Στο Athens Street Food Festival θα βρεις δύο περίπτερα των αγαπημένων μας νότιων μαγαζιών Iceroll και Rey Pablo. Οι νότιοι τα γνωρίζουμε καλά, τα έχουμε δοκιμάσει πολλάκις και τα αγαπάμε ιδιαίτερα. Τώρα είναι ευκαιρία να τα δοκιμάσει και η υπόλοιπη πόλη.

Iceroll

Το Iceroll, που τόσο καλά γνωρίζουμε εμείς οι Νότιοι, έχει την ευκαιρία να απολαύσει κανείς και στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια του Athens Street Food Festival. Και από ότι μάθαμε έχει κάνει πολύ χαμούλη. Το περίπτερο του είχε πάρα πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο ήδη από το πρώτο τριήμερο, οι έξι παγωμένες πλάκες δεν έκαναν διάλειμμα ούτε για πέντε λεπτά, ενώ ο κόσμος απολάμβανε τα παγωμένα ρολλάκια του όλη την ημέρα. 

Rey Pablo

Και το Rey Pablo είχε ήδη μεγάλη απήχηση από το πρώτο τριήμερο του Athens Street Food Festival. Ο κόσμος φαίνεται να το αγάπησε όσο το αγαπάμε και εμείς. Τα best seller που επέλεξε το κοινό ήταν -φυσικά- το Pablo’s burger και το κολασμένο bagel -που βλέπεις στη φωτογραφία- με μαρμελάδα bacon και αυγό μέσα. Τρέχει το σαλάκι παιδιά. Δεν μπορούμε να το μαζέψουμε.