ΓΕΥΣΗ

Τα πρωτοχρονιάτικα πρωινά, εδώ στο νότο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά η καλή χρονιά φαίνεται περισσότερο από το πρωινό. Γι’ αυτό συντονίσου στο Nou-Pou.gr ώστενα έχεις (στα νότια προάστια) όλες τις επιλογές του πρωτοχρονιάτικου breakfast στο πιάτο.

The Margi Recovery Breakfast

To Margi είναι γνωστό για πολλά, ως ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Όμως, τις ημέρες των γιορτών και συγκεκριμένα την πρωτοχρονιά, είναι διάσημο για το πρωινό που βγάζει στον τεράστιο μπουφέ του. Αμερικανικού στυλ, με μεγάλη ποικιλία, ελληνικές και ξένες γεύσεις και με 29 ευρώ το άτομο. Είναι από τα πρωινά που αξίζει να φας μια φορά.

Thank God it’s Breakfast

Στα Friday’s κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, είναι γιορτή. Η κουζίνα βάζει τα καλά και της και βγάζει τα ακόμη καλύτερα της. Αυγά κάθε είδους, pancakes, κις, τάρτες σοκολάτες, lemon pies, αλλαντικά και τυριά. Όλα στη γνώριμη και πολύ αγαπημένη φιλοσοφία γεύσης των Friday’s. Στα 30 ευρώ.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Γνωστός και μη εξαιρεταίος μπουφές, μεγάλων διαστάσεων και εντυπωσιακών γεύσεων. Στο Divani Apollon Palace & Thalasso η τιμή του πρωτοχρονιάτικου πρωινού είναι στα 35 ευρώ. αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πώς θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

Balux House Project

Μετά το καθιερωμένο πλέον πρωτχρονιάτικο πάρτι του και από τις 5 περίπου το πρωί και μετά, θα βγουν τα λουκάνικα, οι ομελέτες, οι χυμοί και τα γλυκά και έτσι το Balux House Project θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη χρονιά, ότι μπορεί να κάνει πολλά και το ίδιο καλά.

Το κείμενο θα ανανεώνεται/συμπληρώνεται μέχρι και τις 31/12. Για να έρθετε σε επικοινωνία με το Nou-Pou.gr, το email είναι info@nou-pou.gr, ενώ μπορείτε να μας βρείτε και στη official Facebook page μας.