ΓΕΥΣΗ

Tailor’s House, το νέο espresso/gastro/bar που άνοιξε στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης

Στο χώρο του παλιού Tailor Made βρήκε τη θέση του του ένα νέο espresso/gastro/bar το οποίο είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Η πλατεία Αγίας Ειρήνης εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε ένα πρωινό καφέ, χορταστικό brunch αλλά και ιδιαίτερα cocktails.

Από το καλοκαίρι ένα νέο μαγαζί βρήκε τη θέση του: το Tailor’s house που άνοιξε πολύ ανανεωμένο στο χώρο που βρίσκονταν το Tailor Made.

Ο προσεγμένος εσωτερικός χώρος του bistro φέρνει την υπογραφή του Άλεξ Πετράκη όπου κυριαρχούν οι vintage λεπτομέρειες και έχει ως σήμα κατατεθέν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Ερνέστο Τσίλλερ δίπλα στο μπαρ πάνω από το οποίο δεσπόζει ένας επιβλητικός πολυέλαιος.

Το μενού υπογράφει ο Στέλιος Αρακάς και μεταξύ άλλων θα βρείτε finger food, tapas και κλασσικές γεύσεις σε μια πειραγμένη εκδοχή και μπορείτε να το απολαύσετε είτε για σνακ είτε για κυρίως γεύμα.

Το brunch είναι από τα δυνατά χαρτιά του Tailor’s house, σερβίρεται καθημερινά μέχρι  τις 14.00, και θα βρείτε από λαχταριστά pancakes μέχρι υγιεινές επιλογές.

 

Τη λίστα των cocktails και των κρασιών σε ποτήρι έχει επιμεληθεί ο Βαγγέλης Γρηγορόπουλος και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Info: Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, τηλ.: 210 3235388